xshreck Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Při výměně čidla - je lepší kapalinu vypustit, nebo to dělat s naplněným systémem? Je mi to osobně jedno, radši ať mi neteče kaplina tam, kde nemá ... edit: musel bych sundavat kryt, udělal jsem to "zamokra" Vyteklo trocha kapaliny, stejně jsem jí tam měl trocha víc :) snad už to nebude dělat bordel (občas 20s žhavení). Není g12 žíravá? Propláchl jsem motor trošku hadicí s teplou vodou pro jsitotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Udělal jsem to jak ty a zatím ok, nepozoruju problém. Únik jsem měl o fous větší, protože mi v sedýlku zůstalo těsnění a s tím jsem nepočítal (měl připraven nový snímač s novým těsněním)...než jsem vydloubl, tak mi něco navíc ještě vyteklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Červenec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Taky mi tam zůstalo těsnění. Já tam strčil prst aby to neteklo (příště to nechám vychladnout pořádně ), vzal pinzetu. Rychle to vydloubnul a zasadil připravené čidlo i s těsněním. Kdybych neměl plechový kryt pod motorem, tak si radši vypustím kapalinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červenec 30, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Jojo, tím prstem jsem taky rychle "špuntoval" než jsem se duševně připravil jak dál... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 že duševně připravil :D zezačátku to docela pálilo :D:D musel jsem vymyslet, co dál. Tak jsem si hrabal do kufříku na nářadí pro levnou ponzetu a komicky to tam ohýbal. Docela sranda . Ale hlavně mi po startu nevyletí otáčky a nežhaví půl hodiny :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.