statik_08 Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Zdravím, má někdo nějaké informace, kdy bude možné přiobjednat do konfigurace vozu dětské zrcátko nad vnitřní zpětné zrcátko? V katalogu je uvedeno, že bude možné objednat od června. Doposud však stéle nelze. Předem děkuji za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 22, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 Zkus se zeptat přímo ve vlákně Octavia III http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=765&pid=1387290&st=3720entry1387290 tam ti kluci ze škodovky asi odpoví dřív. Nevím jak moc prochází ostatní sekce B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
statik_08 Odesláno Červenec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2013 Tak od FB teamu Škoda Auto jsem dostal informaci, že toto zrcátko bude k dispozici jako volitelné příslušenství od 54 KT. Takže nechme se překvapit, jak to vlastně bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Pozorovacie detské zrkadielko (kód výbavy 7N7) bolo zrušené a bude dostupné len ako produkt príslušenstva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Asi to nebude to pravé co žádáš, nicméně to sem dám, někomu se to třeba bude hodit. Koupil jsem v Globusu za pár korun přídavné zrcátko na přísavku a slouží mi ke spokojenosti už několik let a vypadá i celkem pěkně. Mívají to v supermarketech v těch autodoplňcích. Někdo nad tím může ohrnovat nos, ale účel to splní. Přicucneš, našteluješ jak je pořeba a funguje ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
statik_08 Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Zdravím, tak od ŠKODA AUTO FB týmu jsem dostal upřesňující odpověď, že to není 54KT (tolik týdnů ani rok nemá), ale 45KT. Takže za pár týdnů bude k mání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.