Max Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Zdarec, potřeboval bych poradit jak vytáhnout toto radio. skoušel sem to si hodinu a nic mě nenapadlo :D jinak mužu doporučit žadnej zloděj ho neukradne :D Diky všem za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Nejde jen vysunout ? když né tak to zkus vysunout i s tím kovových rámečkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 Když jsem si instaloval nové rádio, originál Symphony jsem vytakoval takovými plechovými vytahováky a k novému Kenwood jsem vytakováky dostal taky. Bez nich mi to taky nešlo vysunout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 26, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2013 To by ses divil zloděj ti ho vyrve a zničí přitom celý střední díl přístrojovky. Zřejmě se musí zboku zasunout demontážní plíšky, které odjistí zámky v tom kovovém rámečku a potom ti rádio půjde vytáhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červenec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 no nějak to zkusím :) dík za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Některá rádia jsou ještě proti vytažení uchycena zezadu maticí. Přístup dost špatnej. Zkus se nějak dostat rukou na zadní stranu rádia a nahmatat zhruba uprostřed rádia matici (šroubovice bývá součástí rádia) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 To rádio má bezpečnosti :D když mu tam vleze zloděj bude muset odnést celou palubovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 28, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 Stejný typ rádia mám. V krabici k tomu byly 2 plíšky, které je vytahují. Když se dobře podíváš, tak z každé strany zhruba v půlce rádia jsou takové 2 místečka, kam se ty plíšky zasouvají, aby ti "vycvakli" rádio... Ze zadu žádná matice není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Max Odesláno Červenec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2013 tak nakonec jak sou tam ty 4 plíšky tak ty stačí zmáčknout sou tam západky a nakonec sem musel vytahnout i kastlik podtim protože tam byli dalši plišky kteryma to drželo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 To je rébus :D já to radio vytáhnu hned :D potáhnu to a je to venku :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 29, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2013 Pokud ty vytahováky nemáte tak jdou vyrobit: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/vyroba-vytahovaku-originalniho-autoradia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.