Guest Strbco Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ahojte chalani chcem sa opitat kde sa nachadza Snimac Otacok Motora G28 na skode octavii 2 1.9tdi bjb 77kw prosim pomožte už som snim v koncoch prezrel som cely motor a nemozem to najst prosim pomozte lebo uz sa mi neda na tom aute jazdit a uz mi to ide poriadne na nervy dakujem poprosim aj zaslat foto alebo stranku presne kde sa nachadza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 toto je obrázek starého čidla co používala OI, OII má čidlo na podobném místě, jen je až pod setrvákem a přístup je děsnej, bez vyndání filtru oleje s výměníkem není možné ho dostat ven. co ti to konkrétně hází za chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14636 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 tu som našiel jeho fotku v svojom mobile...inak ten prístup k nemu strach a hrôza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Strbco Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 vyhadzuje mi snimac otacok motora g28 ziadny signal. Ale co pozeram tak asik fakt musi ist prevodovka dolu to tak nahovno robia na tich octaviach to clovek si moze rovno klepat po hlave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 delal jsem na BKD, pristup opravdu na houby bez sudnani drzaku filtru a chladice oleje se tam clovek nema sanci dostat, prevodovka zustala tam kde ma. EDIT: odkaz ke mne do vlakna kde je videt jakej je pristup k tomu snimaci http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=32&view=findpost&p=1212982 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Ale co pozeram tak asik fakt musi ist prevodovka dolu tú moju fotku ber ako ilustračné foto a nie ako návod na výmenu..mojím zámerom bolo ukázať,kde sa nachádza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.