Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

1.6 75KW, motor bfq, akční model Drive 2004, výroba 2003, najeto 177 tis.

Kupovaná při 163 tis. po prvním majiteli který se o ní asi moc nestaral, takže následovalo dost oprav, ale zase byla za více než příznivou cenu.Takže i s opravama to vyšlo na průměrnou cenu téhle motorizace a ročníku a mám skoro nový auto, protože se ho půlka vyměnila :)

Žralo to olej 1L na 500km - výměna pístních kroužků, rovnání hlavy, gufera ventilů - teď už nevezme ani kapku

Výměna spojky, přední tlumiče, zadní obložení brzd, stahovačka okna u řidiče, ve 176tis rozvody + pumpa a naposled minulý týden výměna zapalovacího modulu.

Dlouhodobá spotřeba průměr 6.6L většinou po okreskách, po dálnici Kroměříž - Rakovník při tachometrových 150 spotřeba 7,5L nejvíc jsem se dostal na 8,5 to sem jí hnal skoro celou dobu 180. Nechápu jak s tim někdo může jezdit za 10L to musí bejt totálně rozhašenej motor a řidič nehorázný prase.

S autem sem spokojenej ještě mě nikde nenechalo, jediná věc co mi vadí je opožděná rekce na plyn, přemýšlím o čipu na změnu přechodových stavů. Jinak doufám, že do servisu se v nejbližší době nepodívám :)

post-31213-0-20760500-1375519292_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj vitam te tady na foru,at slouzi mam podobnou jinak k te spotrebe tento motor je strasne citlivej na styl jizdy dalky klidne kolem 6ti litru ale pokud budes jezdit jako ja z 90%jen mesto a to kratky trasy tak se pod 8litru nedostanes :( Jinak taky jsem si dlouho zvykal na ten elektronickej plyn ale pomuze prehrati softu :)

Odkaz ke komentáři

Vítám tě tu, octa vypadá pěkně :palec: a jak tak čtu, tak jsi do ni nasypal už dost peněz, ale zase víš, co už bylo měněno a co tě do budoucna ještě čeká ;) . Jinak měl jsem taky problémy se strácením oleje a tak jsem nechal vyměnit pístní kroužky a gufera na ventilech a mám už taky klid :palec: .

Přeju ti ať jsi s octou max. spokojenej a ať slouží mnoho kilometrů bez poruch ;)

Odkaz ke komentáři

Nechápeš 10l spotřebu? :wallbash: Tak ji tahej jen po městě, cuk sem, cuk tam a máš je tam těch 10L. :o .

A určitě nehorázný prase nejsem :lool: :lool: a motor mám v záběhu 71000 km najeto :palec: ,

Jinak ať dobře slouží.

Upraveno uživatelem McDrapi
Odkaz ke komentáři

Nechápeš 10l spotřebu? :wallbash: Tak ji tahej jen po městě, cuk sem, cuk tam a máš je tam těch 10L. :o .

A určitě nehorázný prase nejsem :lool: :lool: a motor mám v záběhu 71000 km najeto :palec: ,

Jinak ať dobře slouží.

Já taky nemyslel město. Ale lidi co tvrdí, že když chtěj na dálnici aby to trošku jelo tak že to žere 10L. To musí jezdit brzda plyn a točit to do červenýho. To ovšem neni chyba auta, ale řidiče když neumí jezdit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...