duke_luke Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 no mna napada,ci to nema nieco aj s podtlakom. Ze ked mas zaradeny kvalt a motor je v otackach a nie na volnobehu,vytvara vacsi podtlak v systeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 myslíš ta podtlaková hadice, jak už mi radil výše squirrelcze ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 tak ako ked na nej nevidis viditelne poskodenie, tak nemyslim,ze to je hadicou. Ja som v nej mal trhlinu, ale to so spojkou mi nerobilo,ale bolo citit pri nastartovanom motore, ked som dal do trhliny palec, ze nasavalo vzduch. Ale to sa vyriesilo gumovou paskou a drzalo to bez problemu. Cize nemyslim,ze ta hadica by mohla za to padanie pedalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Říjen 6, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2014 no, tu hadici mám omotanou páskou v jednom místě, ale už jsem to tak s tím před 6 lety koupil a celou dobu bylo vše ok. Chtělo by zjistit, jestli ta hadice může mít na spojku vliv, pak bych ji vyměnil. To omotání černou páskou je vidět na té poslední fotce na předchozí straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 7, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2014 Zkusil bych tu pásku sundat a zjistit, co je pod ní za problém. Znova omotat izolačkou to můžeš vždycky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.