Přejít na obsah

Šrouby

Doporučené příspěvky

Přesně tak, je tam to, co jede celá Škodovka (resp. 90% koncernu) od OI až do teď..Tedy M14x1,5 dýlka bývá zpravidla nejpoužívanější 26-27mm...

Dosedací plocha jak píše libero na origo plech/alu kola kulová hlava, na aftermarket kola kuželová (60°).

Vjimkou pak bývají přesně vrtaný aftermarket kola kde je taky kulová hlava (hlavně u evropský produkce).

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Předpokládám, že nejsem první, kdo to řeší, ale odpověď jsem tady nenašel.

Krytky na bezpečnostní šrouby 000 071597C - dělají se v jiných barvách než šedá mat? Na autě mám krytky obyč šroubů v tmavě šedé lesk a nedaří se mi sehnat odpovídající krytky pro bezpečnostní šrouby.

Odkaz ke komentáři

Michale zeptej se Jardy Rolbaře, on mi je sháněl, ale už si nepamatuji, jak to tenkrát (v listopadu) :) bylo. Snad musej být krytky z audi, nebo tak něco, ale stejně nejsou úplně stejný, každopádně po prvním dešti to v tom kole není poznat, jestli jsou matný nebo lesklý.

Odkaz ke komentáři

Tiež som to riešil, kvôli zosúladeniu farby krytiek bezpečnostného šróbu som vymenil staré šróby za nové :blink: Správna krytka na sadu 000071597C má číslo 4F0601173A a správna farba je matná. Je zvláštne, že si mal na aute lesklé krytky, zatiaľ čo som videl, tak na O3 boli vždy krytky matné!

Odkaz ke komentáři

Tak záhada je vyriešená - od neviem akého dátumu sa znova štandadne dávajú lesklé krytky na šróby z výroby! Je to tak na všetkých modeloch, od Fabie až po dožívajúci Superb. Krytka na aktuálne dostupné originálne bezpečnostné šróby č. 000071597C z príslušenstva je však stále matná :facka: Tomu sa hovorí dokonalý chaos! Trvalo niekoľko mesiacov, kým boli dostupné matné krytky a teraz pre zmenu chýbajú lesklé :blink:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...