Guest Nowis Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Ahoj lidi mam octavii 1.9 tdi 66kw r.v 1997 chci se zeptat jestly jde přední nárazník vyměnit z novějšího typu octavie díky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Musíš dotaz dát do O1 jsi v jiné sekci v OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 zdravim.nebudu zakladat nove trma a vyuziju tohoto. mam problem.mam relativne cerstve O1 combi 1.8t 2004. vim ze v roce 2008 byla lehce nejak natuknuta.Pri prohkidce v servise pred koupi mi servisak rikal ze krome menenyho celniho okna (to sem zjistil uz v bazaru pred prohlidkou) byla lakovana kapota a pravdepodobne i predni svetla...ale ram hnutej neni a zadny vetsi skody nejak omezujici provoz vozidla nebo ze by to bylo nejak nebezpecny to ze pry neni a ze by to neresil...ale ted jsem si vsimnul ze predni naraznik je cca o necelej centak posunutej doprava pri pohledu od vozu a hrozne me to irituje :-D a tak se chci zeptat,jestli to jde nejak snadno posunout (mel jsem sundany 3 srouby pod maskou a 2 a 2 srouby za mrizkama dole v narazniku) nebo ho musim celej sundat,nebo tam je jeste nejakej sroub schovanej?vim ze 2 jsou pod vozem,ale to by nemelo mit moc vliv na bocni posun.nebo jo?diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 vyfoť prosímtě co ti přesně nelícuje, s předkem se dá krásně hýbat a slícovat to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 ok zitra vyfotim a dam sem.diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 tady to je...omlouvam se nedari se mi v telefonu ty obrazky spravne otocit.kazfopadne to tam i tak jde videt,jak pod blinkrem jr na prave strane presah narazniku a na leve strane to.naopak chybi a chtelo by to cely posunout lehce doleva. diky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 pod lištou povolit ty dva šrouby, 3 co jsou pod maskou a ty 2 pod mřížkama a mělo by tím jít pohnout jak potřebuješ, nastavíš si jednu stranu, přichytíš těma 2 šroubama co jsou pod lištou a jdeš na druhou, pak přišroubuj zbytek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikone Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 aha pod listou sou taky?potvory :-D ja mel povoleny pod maskou,za mrizkama a ani se to nehlo...ok zkusim aj pod listou a snad to pujde...diky moc :-) a ta lista je tam asi jen nacvakla nejak ze?nebo jak je nejlepsi se pod ni dostat? a jeate jedna drobna otazecka...da se zjistit rok.vyroby kapoty?diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 lišta je nacvaknutá, nějakým plastovým špáradlem se pod to dostat ať si neponičíš lak na nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 treba na to opatrne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.