Přejít na obsah

Sjetí zadního okna u Octavia 1.6 75kw 1998

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám memší problém. Když jsem zavíral u mé oktávky zadní okno něco tam prasklo a okno sjelo dolu, naštěstí se nerozbilo. Když jsem sundal tapec zadních dveří a odstranil ochranou folii našel jsem dole rozdrolené části plastu. Zjistil že jde o plast, který jezdí na liště s oknem nahoru a dolu, akorát nevím jak to opravit neboli jak to zajistit aby okno nesjelo dolů. Díky za brzkou odpověď a pomoc, pomohli by mi kdyby jste posílali obrázky, odkazy nebo mi nějak poradili jak to mám spravit. Ještě jednou moc díky.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se za zneužití vlákna ale nechce se mi zakládat nové když se to týka oken.

Dnes jsem sednul do Octy zmáčknul tlačítko na uzavření okna jak jede samo nahoru a v půlce se zastaví a jede zpět a když ho dlouze držím tak jede do půlky musím znova držet a dojede do konce. Nevíte čím by to mohlo být ?

Udělalo mi to po umytí auta.

Před zaseknutím když tomu pomůžu tak okno dojede do konce a zavře.

Když dám klíč do zámku podržím tak se všechny okna zavřou i otevřou v pohodě.

Odkaz ke komentáři

To bude asi špatně nastavený dojezd, už nevím jak se to přesně dělá ale myslím, že dej klíč do zámku a sjeď z oknem nahoru a dolu nebo tak nějak. To by mohlo zabrat. Nebo klíč do zámku a podrž na otevřeno dokud okna nesjedou a zase zamkni podržením klíče v zamčeno dokud se okna nezavřou.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...