Přejít na obsah

Diagnostika - problem s immobilizerem

Guest lubajz

Doporučené příspěvky

Zdravim zdejsi odborniky,

mel bych na vas dotaz ohledne diagnostiky a chyby na immobilizeru: ve vypise z diagnostiky z me O2 rv. 2008 mam u immobilizeru toto:

Adresa 25: Imobilizér Labely: 1K0-920-xxx-25.lbl

Objednací číslo řídící jednotky: 1Z0 920 842 H HW: 1Z0 920 842 H

Systém a/nebo verze: IMMO VD1 1614

(...)

Nalezena 1 chyba:

00003 - ridici jednotka

014 - defekt

info o závadě:

Stav závad: 01101110

Priorita závad: 2

Frekvence závad: 1

Kilometry: 80033 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 17:16:20

Ostatni komponenty ve vypise jsou OK.

Zde na foru jsem se docetl, ze pricinou vyse uvedene chyby muze byt nasilne vycteni PINu a/nebo zmena najetych kilometru. Jelikoz se jedna o dovezene auto z SRN, tak by me zajimalo, k cemu muze nekomu byt tento PIN. Muze pomoci neho napr. nakodovat klic i pres uzamnknute auto a to si pak odemknout a ukrast? Jde mne predevsim o to, jak je mozne tento PIN zneuzit. Jake by pak bylo pripadne reseni? Vymena jednotky immobilizeru a prekodovani vsech klicu? Nebo lze PIN prekodovat bez vymeny RJ?

Predem diky za vsechny vase odpovedi!

Odkaz ke komentáři

A co se týče otázky na zneužití PINu?

Taky mi to píše chubu na immo:

Nalezena 1 chyba:

00003 - Control Module

014 - Vadný

Freeze Frame:

Stav závad: 01101110

Priorita závad: 2

Frekvence závad: 1

Najeto: 195281 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 22:36:13

Rozdíl v najetých km je cca 15 000km. Mám najeto nějakých 210 000km jak podle tacho tak dle výpisu z diagnostiky.

Je tady někdo kdo mi řekne co mám kde špatně když mu pošlu výpis?

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Diky panove za bleskurychle odpovedi.

Jasne, ze si pripoustim, ze muzou byt kilometry stocene. Ale zajimalo by me, jake jsou moznosti zneuziti PINu kvuli kradezi atd. Nejake napady tykajici se tohoto?

Co se tyka najetych kilometru: lze nejakym zpusobem zjistit, o kolik je to pripadne stocene? Predpokladam, ze udaj o najetych kilometrech by mohl byt jeste nekde ulozen. Ptam se napr. z toho duvodu, jestli preventivne nevymenit rozvody, ktere maji byt co 150 000 km.

Jinak od koupe mam najeto pres 30 000 km a zatim (tuk tuk) v pohode, zadny problem. Mam i servisku a udaje na prvni pohled sedi, ale samozrejme nikdo netvrdi, ze nemuze byt falesna.

Odkaz ke komentáři

auta s touto vadou jsou v 95% stočena, km se dají dohledat v ABS, DSG a nebo přepočtem z RJ airbagů, samo klasika druhého počítadla v motorvce - diesel, ale i to jde stočit, DSG jde také, RJ pytlů je nepřené měřidlo a v ABS je to jako údaj posledního zásahu TPM - jsou tam 3 poslední zásahy toho to systému... tykže jen orientační

Odkaz ke komentáři

auta s touto vadou jsou v 95% stočena, km se dají dohledat v ABS, DSG a nebo přepočtem z RJ airbagů, samo klasika druhého počítadla v motorvce - diesel, ale i to jde stočit, DSG jde také, RJ pytlů je nepřené měřidlo a v ABS je to jako údaj posledního zásahu TPM - jsou tam 3 poslední zásahy toho to systému... tykže jen orientační

a kde a jaky prepocet v tom RJ Bagu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...