wildorf36 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Zdravím všechny, po dlouhém zvažování a poradě s kolegy jaké auto koupit jsem se zařadil mezi vás.Představím vám tedy svoji OI combi r.v. 2003 motor 1,9 Tdi 81 kw dovezenou z Německa.Auto je super až na nějaké mouchy ale myslím si že za pomocí někoho zkušeného dám vše dokupy.Výbava je taky dobrá. Zatím nemám v plánu nějaké větší úpravy ,spíš jen maličkosti.Na autě jsem udělal komplet nové brzdy,denní svícení,folie,TZ a koupil si originál 16 kola.Na autě byli při koupi kola R18,vypadají super,ale co na to PČR? Další co je v plánu tak nějaký alarm ,parkovací asistent a trošku vylepšit hudbu,myslím tím repro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Moc pěkná chybu jsi určitě neudělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Koukám, že je to edice Rider, že? Mooooc pěkná výbava, má podobnou jen mi chybí ESP a chromované kroužky na budíkách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Moc pěkný kombíček se super motorem Přeji mnoho pohodových km bez nehod a poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Vitej mezi nama, octule je moc pekna , tak se o ni nadale hezky starej ;) . Samozrejme ti i preju spoustu pohodovych kilometru a taky at ti dela jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 vítej, Octa vypadá moc hezky :) tak hlavně ať jezdí a nezlobí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wildorf36 Odesláno Srpen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Díky všem potřeboval bych poradit od vás , kteří jste tu na foru už delší dobu , jestli nevíte o nějakém šikovném autoelektrikáři v okolí OV,KA atp. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 Vítám tě mezi náma a máš parádní octávku :) hlavně výbava je velmi pěkná, tu ti mohu jen závidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wildorf36 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Zdar chlapi, po delší době jsem se konečně dostal k montáži parkovacího asistentu.Ten jsem zvládnul v pohodě a teď mě čeká alarm. Koupil jsem po netu magicar M870 AS a montáž bych raději přenechal nebo popřípadě udělal s někým zkušeným kdo se v tom vyzná ,tak bych potřeboval o někom poradit.Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vasekma Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 K těm kolům 18", píšeš ža auto je dotažené z Německa tak bych pořádně koukl do velkýho techničáku, měl bys je tam mít zapsané.. Pochybuju že by Němci jezdili na něčem co na autě mít nesmí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wildorf36 Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 K těm kolům 18", píšeš ža auto je dotažené z Německa tak bych pořádně koukl do velkýho techničáku, měl bys je tam mít zapsané.. Pochybuju že by Němci jezdili na něčem co na autě mít nesmí ;) Do techničáku jsem se díval hned a opravdu tam R 18 nejsou , na autě prostě byli .Je to stejné jak u nás ,když se někomu něco líbí tak si to na auto dá a riskuje tím že dostane pokutu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Taky te tu opozdene vitam.Ono to nemec mohl mit klidne zapsane,ale problem je ze u nas na to na uradech kaslou kdyz si to clovek neohlida a zapisou jen to nejnutnejsi... :( Rozhodne by nemel byt az takovy problem ta kola dopsat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr136 Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wildorf36 Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Díky moc . Kola moc neřeším ,protože na naše cesty jsou nízkoprofilové gumy neštěstí. Ohledně toho alarmu nikdo nic :( ,už bych to chtěl mít namontované. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.