culda Odesláno Prosinec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2015 zapomněl jsem vás informovat, jak dopadla reklamace sedačky :) . Po dvou letech uznaná reklamace a dostal jsem nový potah , bohužel po 30km stejná závada, navíc jsem dostal potah 3x prošitej , ale modelová řada 2013 měla dvě prošití . Takže další reklamace . Tato reklamace byla také uznaná a dostal jsem koupletní přední potahy nové (sedáky i opěradla) , zatím to vypadá dobře , tak uvidím jestli se prosezení znovu ukáže . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Ahoj pánové , chystám se zapojit kameru (černou skříňku) , tak jestli máte někdo zkušenost, z čeho natáhnou napájení , budu hrozně rád. Úplně super by bylo , kdyby byl někdo ochoten to zapojit ( nejdál Praha) , zároveň bych rád něco dokodoval .Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Rolbař. Ale teď je asi na horách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 já bych to právě potřeboval na otočku , nemůžu nikde nachávat auto :( ještě jsem zapomněl dodat, že bych rád i couvací kameru, ale to by se musel někdo odvážit vybrousit větší díru pro madlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 To pro Jardu neni vubec problem. Ale pres zimu je na horach a bude asi az v breznu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Koukam, ze mas Bolero, nerad bych ti kazil predcasnou radost, ale nektere Bolera kameru neumi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 radost mi nekazíš , parkovací kamera do bolera jde v pohodě :D , jen je problém s madlem u mého modelu auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 kdo ti to rikal ze jde v pohode ? Ja mam bolero, u Vasi jsem byl na zapojeni, nastesti Vasa vytahl radio a nanecisto pripojil, kamera se nerozjela, resili jsme to i s Igorem (160R) a bohuzel moje bolero nema video vstup na kameru, takze to nejde ani SW poresit, jen vymena jednotky. Myslim, ze mam koncove cislo 819A + dalsi 2 (812, 820) typy boler co video neumi. Ostatni to umi, pokud mas jedno z tech, mas smulu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 každej mi říkal , že není problém :( . Tak to mrknu co tam vlastně mám . Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 pokud mas moznost diagnostiky tak se da zjistit vice. To mi tady taky rikali. Podle me musi mit auto HF jednotku + voice control (ja ovladani hlasem nemam, mozna proto jsem dostal zakladni typ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 diagnostiku možnost mám, ale zatím se do toho nehrnu, protože nevím co a jak . Chtěl jsem nastavit různé vychytávky, ale zátím jsem neměl čas hledat různé návody.HF mám, ale ovládání hlasem taky nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 tady jsem nasel ten clanek s tema cislama, dokonce nad tim pise, ze pokud neni Voice control, tak bolero neumi kameru ... https://www.drive.net/l/4810996/ tim jsem ti nechtel takhle o vanocich zkazit radost, taky jsem se na to tesil, o to vetsi zklamani to pak pro me bylo, za ktere nikdo bohuzel nemuze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 co se dá dělat, zjistím, co tam je za rádio .Je složité naučit se kodovat ? Nechci se tím živit, jen bych rád nějaké změny ve svém autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 tak parkovací kamera nebude, moje bolero jí nepodporuje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 (upraveno) Divné že tenhle problém se sedačky má skoro jenom škoda, u VW seatu takovej problém není.... kontakt na znalce ti dyžtak pošlu, už sem ti odepisoval na zprávu. Upraveno Leden 1, 2016 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 díky , už 2x mi byla reklamace uznaná a nyní budu reklamovat 3 stejnou závadu , tak nějak nevím co s tím dál :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 už jsem to nemohl vydržet a musel jsem ježíška otestovat :D. Nyní vymyslet to zapojení a bude to OK :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 Pokud jezdíš hodně, tak kamera se může hodit v dnešní džungli . Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 byl to dárek , tak nic nenadělám :D .Ale stále uvažuji nad doděláním navigace :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 ty jo Culdíku pěkná kočka ;-)...kolečka stále slouží :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 4, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2022 Stále spolu. Chystám se na černou střechu a nějakej ten doplněk na přední nárazník . Rád bych trošku přidal koníky, ale zatím nevím kmu svěřit . Další by mělo přijít na řadu odstranění nápisů, tak snad nebudu muset nasledně i lakovat 😄 😄 😄 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 6, 2022 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2022 Kdby měl někdo zkušenost s výměnou sportovního kitu sání budu moc rád za nějaké info. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.