dunaj6 Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Dnes som umyval tak som sa rozhodol ze si spravim topic aj ja :P O1 Elegance, 2002, 1.8T AUM, 178 000 Auto som kupoval od stryka, od aprila kedy sa mi dostalo do ruk mam za sebou vymenu vnutorneho kobercu (teta vyliala 5litrov jedleho oleja na zem pred seadlo spolujazdca) (velmi "pekna" robota.. hlavne cistenie z karoserie :D) prehnity pletenec/vlnovec medzi katalyzatorom a turbom, cievka na tretom valci (vlnovec s cievkov sa robil naraz, zrazu zacalo ist auto jak nikdy :D) a potom uz len take obycajne veci co sa tykaju cistenia a zveladovania interieru. Ale stale ma octavia toho vela predsebou Prvy tyzden mi trvalo kym som sa naucil cuvat s octaviou takze trochu som tukol kufor, ale nastastie vrakovisko to zachranilo za celkom dobry peniaz, takze staci ho hodit do laku a vymenit, tak isto treba zastriekat vygitovane casti co boli oskrete... (nie mnou :D) a potom take veci co menej ponahlaju ako audio.. ked o nieco zlomim naraznik nakolko to je fakt nizke :D tak pojdu listy z dveri dole, naraznik RS a listy na naraznikoch do laku atd atd... hlavne treba mat cas a peniaze na zveladovanie auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Vítej mezi námi na foru ...octa vypadá dobře a hlavně za xenony at máš dosti kilometrů bez nehod a bez oprav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 vitaj bratku zo slovenska :) vela stastnych km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Srpen 24, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 auticko pekne , plany tiez vyzeraju dobre tak nech sa dari :) btw , pozeram ze BA , skor by som cakal nejake SK forum kde ta "stretnem" skor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 diky páni :) a netSo, co sa tyka skoda for tak je to pre mna fakt nieco nove a doteraz som poznal akurat tak platene SH a toto :D o ziadnych nasich forach bohuzial neviem, teda ked som nieco hladat na nete vzdy mi to naslo tu alebo na SH :D este som zabudol dodat ze tie disky co tam su budu coskoro zimne :D ked som kupil auto, bolo na plechacoch, hovorim si kaslem na to nebudem kupovat teraz disky, kupim si na plechace gumy (bola na zimnych) tak som si ako spravny debil kupil nove letne 15stky gumy :D potom som zistil ze s plechacmi to fakt nepojde a bolo mi luto nechat tak nove gumy... tak som z nemecka kupil tieto v super stave s tym ze casom budu zimne... uvazujem na spidermi z RS, to by som uz potom asi nastriekal aj "brzdy" na zeleno... ale neviem mozno kym zoderem gumy tak ma zaujmu nejake ine, nie len skodovacke :) ale zatial ideal je cierne matne spidery.. na bielej by to mohlo byt super si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
netSo! Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 no tak spidery v 17tich palcoch by bola oazka :) a aj ta cierna by sla k tvojmu bielemu auticku , pripadne aj "belasa modra" :) , tie 15tky su fakt moc male na octavku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 mam na vas 2 otazky :D 1. myslite ze ten strieborny ramik na maske, keby som dal PlastiDipom na cierno, bolo by to moc? :D 2. nepoznate niekoho kto predava 17" spidery? :D dik (tie kola maju cas) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 spravim aj ja mensi update :) horne ulozenie tlmicov s loziskami som menil este po lete, teraz nedavno prisli na rad capy a silentbloky ramien :) takze nebuchame :) po dlhom case som sa konecne dokopal k tomu kufru :) kufor je z anglickej octy a evidentne tam nejaky expert sroboval spz bez ramiku vedla predpripravenych dier.. ale musel to tam tlacit tie sroby asi kladivom lebo to este bolo aj trochu preliacene okolo nic :/ vybrusene, vygitovane, vybrusene, spritzgit, vybrusene a odnesene lakyrnikovy, zajtra to ma byt hotove tak dufam ze to nedojebabre :D a este dnes prisli nove znaky, co som ich tak zatial primeriaval tak to bude super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 hezky pane,pekne se o ni staras tak to ma byt a ona ti za to poslouzi z mnoho najetymi km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 podle toho co pises planujes mnoho vkusnych uprav.budu toto vlakno asi dost sledovat.hodne stesti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 ked už si to gitoval brusil ,tak si mal zrušiť aj znak ,ja to dám preč ,žiadne napisy ani znaky ,clean style 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 diky páni :) sade: no to este potrva kym sa to vsetko zrealizuje.. najhorsie je ze keby som sa do toho pustil naraz tak to je hned spravene do par dni.. len vzdy si poviem ze s tym este pockam ked bude viac chechtakov (chudobny student :D)a potom sa na to zabudne auto jazdi, po technickej stranke ok a k upravam sa dostanem po moc dlhom case :/ ale po novom roku by som s tym chcel pohnut :) aspon naraznik a listy.. teda minimalne listy.. dream_less: praveze mne sa to bez znaku vobec nepaci.. je to potom take nemastne neslane.. a spztka tam musi byt tak ci tak takze clean to nebude nikdy :D mam v plane tam vratit aj pismenka + oznacenim motoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 samozrejme ze ten magor to lakovanie skurvil.. :( kym si clovek nespravi nieco sam tak je to nahovno.. ale fakt mat lakovaci box v garazi koli jednemu dielu raz za 3 roky sa neoplati :( som bol v robote tak mi pre to skocil otec a uz bola tma a ked dosiel domov tak si to lepsie pozrel a nasiel tam muchy.. ked som dosiel domov ja ostal som mierne zhrozeny.. z vnutornej strany normalne presvita povodny strieborno sedy lak na par miestach a cele to je take "pomarancove" ale ako to by som vazne este prekusol.. ale zvonku je zase druhy extrem ze je tam vela farby.. zopar stekancov ale tie su pod listou spz takze tie ma netrapia ale je tam aj jeden vcelku viditelny... a najviac ma dorazilo ked mi otec povedal ze si za to vypytal 60€ (1650kc) a ked chce blocek tak ze este dalsich 12€ co je lakovanie za 72€ (2000kc) chyba tam farba je to nahovno a prislo mu to dokonale pripravene nemusel pohnut ani prstom len tam streknut farbu... zajtra tam ideme rano pozret a dufam ze z nich vytlcem aspon 30-40€ s5 lebo toto neni nieco co som si u nich objednal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 no, lakovanie piatych dveri nakoniec dopadlo celkom fajn, dosiel som tam vylestili stekance, zospodu dostriekali, som vcelku spokojny :) zistil som ze octavia 1 ma zadny ostrekovac o ktorom som bol presvedceny ze tam nie je.. a on schovany v stieraci :D v kufri som mal rozpojenu hadicku a vsetka voda striekala do blatniku takze tam bol vcelku fajn bazenik :D (na foto uz skoro uplne utrete bolo tam toho viac) plus v predu pri nadrzke bola prasknuta hadicka tade to trochu unikalo.. takze som to trosku dal dokopy :) piate dvere nahodene, vystelovane, nalepeny novy znak (je to take elegantnejsie, ten zeleny sa mi na tu bielu nehodil :P) v predu chrom na maske prestriekany dipom na cierno plus tak isto novy znak, trochu som sa bal ze to nebude dobre ale dopadlo to dobre si myslim :) a tu je dnesne vianocne prekvapenie od otca :D nikdy by mi nenapadlo ze nieco take kupi lebo sme sa o tom ani nebavili teraz poslednu dobu takze prekvapenie bolo naozaj prekvapenie :D a ja som pozeral po bazaroch ci niekde nebude normalna cena... :D po sviatkoch pojde do laku ale nahodim ho asi az na jar/leto.. ak vydrzim cakat :P som este aj cistil podbehy vpredu pod zasterkami a ked som konecne vsetko zlozil vratane kufru a predku lebo som mal aj svetla vonku atd atd tak otvorim spolujazdcove dvere a ziadne svetlo.. pozrem na palubovku a ikonka dveri nikde.. tak som sa hral so zamkom a este som skusal ci central zamyka tie dvere... zistil som ze zamyka tak som odomkol a cez tie spolujazdcove dvere strcil kluc do zapalovania a zavrel dvere, samozrejme auto nezaznamenalo ze sa otvorili dvere tak po 30-tich sekundach automaticky zamklo a kluce ostali v zastrcene v zapalovani.. nastastie mam 2 kluce keby som mal jeden tak mozem vymyslat jak otvorit dvere bez poskodenia :D takze kazdy kto mate len jeden kluc, dajte si spravit druhy.. nikdy neviete :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 pěkně se o ňi staráš.. Bíla the BEST a černá maska pěkně ju mazlíš.. toto tema budu sledovat.. a ať slouží XXX XXX kilometrů a dělá ti jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 no, takze dnes siel naraznik do laku uvidime ako strieka strykov lakyrnik, ale mam z toho predbezne lepsi pocit ako z toho predosleho lakyrnika co robil ten kufor :D no uvidim zajtra, ked to bude dobre tak mu dal spravit aj listy dveri/naraznikov + ten blatnik s podbehom a budem zvonku spokojny, mozno este vyrezat zadny naraznik a RS koncovku ale to ma cas :) plus som si objednal v kelly nove podblatniky a kryty pod naraznik to vedenie vzduchu ked uz je novy naraznik tak nech to tam vsetko dobre drzi vyslo to par tych nasich korun :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 no, tak sa mi to troch natiahlo, nebol cas... foto pred, pocas a potom :D len mam teraz dilemu ci striekat listy do laku alebo nie.. ci sa to moc nezleje na tej bielej.. teraz je to tak celkom dobre cierno bielo zladene :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.