Guest Ferenzzo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Zdravím chlapi, mám tdi octávku a 95% mých tras je po dálnicích. Vážně uvažuji o investici do 6st. převodovky z PDčka. Má někdo takové zkušenosti, aby mě poradil, zda tam bude pasovat? Či bude nutné měnit ještě další komponenty? počítám se spojkou a poloosama. ;) Děkuji za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Daj presnejsie udaje o aute, tak sa skor niekto najde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Urcite tam budes muste dat jinou spojku a mozna i setrvak ale za to sy nejsem jistej. Polo-osy mozna nebude treba menit. Ale co se tyka namontovani do auta tak to jde bez problemu. A ja se ted ptam jestly 6kvalt (o1, golf IV, bora leon a pod) ma dvojmot nebo klasiku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ferenzzo Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 olisoft > r.v. 99, 66 kw, půjde na chip.. skoda montenegro > ohlížím se po O1, protože jsem měl dojem, že ani jiná možnost neexistuje. Z O1 je dvojmot(asi). Myslím ale, že si nebudu moci vybírat, těch převodovek je co jsem se tak sháněl prý velmi málo. Podle tebe je možno i z leona, golfa atd. Je nutné z TDi? nebo může být i z benzinu, třeba RS? Potažmo, která varianta by byla nejlepší? p.s. nevíš o nějaké 6st.? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Mrkni na dieselpower.cz, nějakou inspiraci a odpovědi tam určitě najdeš... ale na diesla nepočítej s převodovkou z benzínu, ty motory pracují každý s jiným spektrem otáček, takže převody jsou úplně jinačí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.