Sajmon Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 JJ brzdy jsou pěkné ale taky hodně pěkně brzdijou Strop mám takoví světlej až bílý akorát na těch fotkách je to takové jakési tmavé to světlo je v origo stavu zelené podsvicení tlačítek + ty 2 červené diody prej nějaké dyfuzni osvětlení interiérů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Luxus pane ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Brzdy se Ti moc povedli. to uz mas otestovane , to brzdeni? Ja teda jeste stale zajizdim, je uz teda znat, ze se to zlepsilo , ale to mam najeto jen 200km, pocitam ze po 500 az 1000km to bude supa. Dnes jsem byl na GEO a bylo to rozhozene 1cm. Uz je to parada. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 JJ samotnému se mě to libí :) brzdění má tož tak jenom zlehka :) testle a je to dost poznat oproti tomu co tam bylo před tím na geo to bylo kupodivu uplně OK.manik si musel asi říkat co tu chce když to má uplně v pořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Tak jsem se o víkendu hecl a poumýval jsem modrému letní papučky vyčistil pěnou a pěkně uložil do stojanu :o většinou to dopadlo tak že byly celou zimu špinavé to, jak sem je sundal z auta a čistily se těsně před tím než se znovu obouvaly anebo až na jaro přímo na autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Tak jsem se o víkendu hecl a poumýval jsem modrému letní papučky vyčistil pěnou a pěkně uložil do stojanu :P většinou to dopadlo tak že byly celou zimu špinavé to, jak sem je sundal z auta a čistily se těsně před tím než se znovu obouvaly anebo až na jaro přímo na autě No tak u mě to dopadlo stejně až na to že jsem je pěkně uložil špinavý jako prase se mi do toho nechtělo ;) jinak brzdy jsou gut :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Jedna aktualni o víkendu jsem trochu jezdil a auto je zas..ne a zasolené jako to..... už aby bylo pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Aby brzdy fungovaly pěkně jeko celek tak jsem dodělal i zadek na ala RS :D původní stav náboj dolů čep a krycí plech dolů a už je odstrojeno druhý krycí plech + nové ložisko na svém místě velikej kotouč s držákem třemenu už je to téměř hotovo ale ta barva je celkem nic moc :) hotovo :D jen nasadit kolo a muže se vyrazit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 Jedna aktualni o víkendu jsem trochu jezdil a auto je zas..ne a zasolené jako to..... už aby bylo pěkně. Tak to máš tjako já já byl dnes lyžovat a hrůza solnička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 JJ je to hnus takové špinávé ale když to jinak nejde leštit to nemá cenu akorát když je nad nulou tak to ostříkam vodou z toho nejhoršího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 vitaj sůsede.............pěkně sis tím hraješ, nškdy by sme měli dát srázek ať si to můžem omrknout.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tož já ťa také vícu susede..... tož trošku sem si ju upravil k obrazu svému,vypadala už hodně tuctově a hlavně hodně staře,stará je furt ale aspoň vypadá mladě ;) srázek určitě mužem dát ale vyděl bych to tak až sa pořádně ojařá a oteplí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 snáď ti néni zima ;) odkud si??přímo z UH? co máš ještě v plánu s ní dělat?? se mě velice libí ta lampička ze supa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 No tož aj trochu je teplo vypadá jinak ne nujsu příma z Uh ještě chcu dát zadní face narazník a možná face světla a pak ještě nějaké černé plasty v interieru to bude asi tak pro zatím vše třeba mě ještě něco časem napadne JJ lampička ze supa je parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Už nejakou chvíli pozoruju že jse mi motor nějak rozmlsal a jezdí za 10 L na 100 km a i když mám nohu jako pírko tak se nemůžu dosta níž v čem může být problém? na vagu to nepíše žádnou chybu čidlo teploty chladíci kapaliny jsem měnil nedávno a lambdu asi před rokem když nefungovala tak to žralo i trávu u silnice ;) nemá někdo tip na co se mrknout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Ani přes zimu jsem uplně nezahálel proběhla přestavba na 3G RS budíky z maxikem (diky Mr.Vašovi) sám bych se v těch káblikoch asi stratil + tříramený volant v kůží to je pak radost ho držet v ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 máš to fajné strýcu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 paráááda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 Nadherne budiky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 JJ díky za pochvaly :) ty budíky vypadají v reálu ještě daleko líp než na fotkách oproti těm původním je to veliký skok podle mě k lepšímu ještě tam musím připojit D-Dot a nalepit kroužky kolem tacho a otáčkoměru a budu ještě spokojenější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Mno pekne pane ! Toto auto sa mi naozaj pozdáva :) , len tak ďalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Dneska bylo venku pěkně teploučko a měl sem trochu toho času tak sem šupl do garáže a pustil se do montáže D-Dotu a podařilo se na poprvé jako pája,hned je ten maxik veselejší a plný informací :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Přestalo mi svítit podsvícení ručiček teploty a paliva ciferníky normálně svíti ale ručičky ne.Neví někdo v čem by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.