Jan Ištvánek Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Dobrý den,mam takový problém při zařazení spátečky se mi nerozsvítí světla čím to muže být ? žárovky jsou v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 Spinac spiatocky, stoji to do 10€, je pod kapotou pri motore, ked vyberes baterku ako tak sa k nemu dostanes len je tazke odpojit konektor bez zlomenia, tak opatrne... aspon ja ho tak mam... (AUM) ked tak to daj do servisu alebo dakomu kto si s tym poradi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Ahoj povedlo se to vyresit? Dnes totiz se me stalo neco podobneho mam combi a tam i zapojene park senzor a kdyz jsem zarazoval zpatecku tak to píplo,a pak to slo ted vúbec nic :( diky za rady a tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Ayax Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 No ja som mal ten isty problem. Kupil som aj novy spinac na spiatocku cca 9€. vybrat von akumulator aj komplet plasty v com je akumulator vsadeny a je k tomu spinacu potom super pristup, lepsie ako zdola a praca za par minut je hotova.kluc 22. Lenze ja som mal problem nakoniec v kabelazi ktora ide od spinaca a tak cca po 15cm kabelazi som nasiel zaoxidovany cerveny kabel a bol tam potom aj pretrhnuty takze som ocistil a spojil a hura spiatocka svieti.takze spinac mi bolo zbytocne kupovat, ale nie kazdy den sa rozobera auto a v drvivej vacsine je to praveze ten spinac co je zly. ale kabelaz vymenena a vsetko bavi ako ma. takze asi tak. drzim palce nech je to "len" ten spinac.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.