kralik Odesláno Srpen 26, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2013 tak vas zasa zdravim pani! a som zas o kus mudrejsi. min. tyzden som robil udrzbu a pri tej prilezitosti som zistoval, odkial mi to piska od turba alebo akoby sici z pod motora. zistil som, ze mi uchadzaju vyfukove plyny a tym aj tlak cez slucku na ohrev vody, resp. cez vymennik na ohrev vody a presne okolo osky otacania asi ventilu zatvorenej a otvorenej slucky. je to okolo toho aj dost zacudene. Aj ked som si nie uplne isty tym, ci to piskanie a aj stratu vykonu sposobuje len toto. Mne totiz nepiska turbo stale, ale niekedy hej a vtedy je motor taky slabsi a niekedy zas nepiska a auto tiahne lepsie. Robieva to casto aj tak, ze rano napr. vyrazim z domu a fakt dost silno to piska, asi po kilometri jazdy pri pridanom plyne piskanie prestane alebo zoslabne a auto samo od seba citelne zatiahne. A to iste plati aj naopak, niekedy idem a nic nepiska a naraz z nicoho nic to zacne pistat a v tom citim ako auto strati daco na vykone. Rady som dostal, ze by to mohla byt niektora hadica, ale ziadnu som nenasiel taku, tak ma napada, ze by to mohlo byt tym vymennikom? a ak hej, co by stal novy, popr. ako tento problem poriesit inak? vdaka za kazde info.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 ludia, mali by ste niekto aspon nejaky elektronicky katalog, podla ktoreho by som si vedel najst tento konkretny diel a podla toho aj cenu? a teda aj, co vsetko je okolo? vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 myslíš toto: http://www.cc-autodily.cz/chladic-vedeni-spalin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 libero, hej myslim ze to je prave ono, no ta cena ma nepotesila, ale vyzera to, ze to budem musiet vymenit, resp. vobec netusim, ci sa to da vobec nejak opravit.... nevies, ci s tym mal uz niekto niekedy problem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 takto to vyzera.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 ešte som nepočul,že by to niekto opravoval..len výmena kus za kus ...problémy s tým mali väčšinou VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Září 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2013 ok vdka. budem to musiet vymenit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Květen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 tak som sa k tomu konecne dostal a tento tyzden sme to vymenili. tajne som dufal, ze to dam sam doma v garazi, ale nakoniec nie a dal som to kamosovi do servisu. hotovo, auto nepiska, je tichucko a aj pekne tiahne. Ta vymena je citit aj na tahu motora, ten unikajuci tlak tam bol citit... vdaka za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pingor Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Mám tiež ten problém, ale nastal hneď po čistení dpf. Unikajú mi tade výfukové splodiny. Sú tam také dva vyustky na hadice,ale nič tam nieje zapojené. Nevšimol si si kam to ide? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomino guja Odesláno Listopad 29, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2014 Pani aj ja s tym mam problem a pocut to pri zosliapnuti a pusteni plnynu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pingor Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Tie vyustky na hadice som zacpal a ide to ako hodinky. Len neviem dokedy:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.