mischicka Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Má vůbec někdo tenhle motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Ahojte. Rad by som sa opytal, mozno budete vediet poradit. Mam Octaviu Tour II, je nova, najazdenych asi 1300 Km. Niekedy, naozaj len velmi zriedka pri zastavani, alebo rozbiehani, teda nizkej rychlosti /vo vyssej rychlosti sa to neobjavuje/ - pocujem z podvozku, alebo z motora taky zvlastny zvuk ako ked nieco škrie - škrípe, pride mi to ako zvuk plechu, ktory skripe o zem.. Nieco ako ked je zle zaradena spiatocka a pustite spojku - nieco podobne, len s tym rozdielom, ze sa to objavuje pri zastavovani, alebo rozbiehani - teda nie je to sposobene zlym zaradenim.. Objavi sa to aj pri zaradenej aj pri vyradenej rychlosti.. Je to dost pocutelny zvuk, ktory sa objavi a zas na nejaky cas zmizne. Auto ide bez problemov, len ako pisem, niekedy sa objavi tento zvuk a neviem prist na to co to moze byt... Ak by niekto vedel, budem rad.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Spíš to píská nebo je to takový rachot plechu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Nie. Piskanie vobec nie. Je to take skripanie ako pri zle zaradenej rychlosti, proste ako ked plech skrie o zem. Ale ako pisem zahadne sa to objavi len velmi zriedka pri dojazdeni, alebo rozbiehani.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Kdysi na Fabii mi dělalo takový plechový zvuk, taky občas při zastavení či rozjezdu, ale nikdy jsme nepřišli na to, co to bylo...ale byl to vlastně stejný motor, jen jiná výkonová verze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Vdaka za info.V podstate mi to neprekaza, ale rad by som vedel co to je, aby som predisiel v buducnosti nejakym problemom.. Vdaka za odpovede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Jsem Ti prakticky nepomohl. Snažil jsem se to taky řešit, ale díky tomu, že se to dělo náhodně, bylo prakticky nemožné to někomu ukázat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 ved prave. tiez som rozmyslal, ze s tym pojdem do servisu, ale co im poviem?? mohlo by byt v servise auto aj tyzden a nemuselo by sa to prejavit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 takze problem sa zrejme vyriesil sam. uz sa to neobjavilo dva tyzdne. bol som sa na to opytat aj v autonove, technik povedal, ze to moze byt pocasim a ze iste suciastky musia do seba zapasovat. teplo zima, namraza, vlhko mohli sposobit ze na brzdach sa nieco tvorilo a robilo to hluk. povedal mi ze ak sa to bude objavovat aby som auto doniesol, ze ho nechaju dva dni postat a potom ho vyskusaju, pretoze nemozu nic robit bez toho aby to poculi co to vlastne robi. ale ako pisem. zmizlo to a uz sa to neobjavilo, takze verim, ze sa to uz ani neobjavim. ak by sa objavilo opat napisem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Přál bych Ti, aby to tak bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest milolko Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Zdar ja mám Octaviu 08 roku výroby chcel by som zisťiť či by sa nedala nejak vylepšiť výbava ?? bo nemám ani v elektrike okná ani spätné zrcádkaa dalo by sa ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Dalo, proč by ne, otázka je kolik do toho chceš dát peněz. Nicméně jak to souvisí s 1.4MPI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest milolko Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Dalo, proč by ne, otázka je kolik do toho chceš dát peněz. Nicméně jak to souvisí s 1.4MPI? pretože moja je 1.4 mpi ale to je jedno ja netušiim takých 1000 euro asi ona je jak nová len výbava je slabšia je to ročníík 08 na tachometri poctivých 20000 a bez škrabanca takže tip top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kuzmic Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Ahojte. Rad by som sa opytal, mozno budete vediet poradit. Mam Octaviu Tour II, je nova, najazdenych asi 1300 Km. Niekedy, naozaj len velmi zriedka pri zastavani, alebo rozbiehani, teda nizkej rychlosti /vo vyssej rychlosti sa to neobjavuje/ - pocujem z podvozku, alebo z motora taky zvlastny zvuk ako ked nieco škrie - škrípe, pride mi to ako zvuk plechu, ktory skripe o zem.. Nieco ako ked je zle zaradena spiatocka a pustite spojku - nieco podobne, len s tym rozdielom, ze sa to objavuje pri zastavovani, alebo rozbiehani - teda nie je to sposobene zlym zaradenim.. Objavi sa to aj pri zaradenej aj pri vyradenej rychlosti.. Je to dost pocutelny zvuk, ktory sa objavi a zas na nejaky cas zmizne. Auto ide bez problemov, len ako pisem, niekedy sa objavi tento zvuk a neviem prist na to co to moze byt... Ak by niekto vedel, budem rad.. ahoj, vyskytol sa mi rovnaky problem, aky si mal ty. Tiez mam novu tour-ku (9000km) a zacalo mi to robit rovnake zvuky o akych pises. Chcem by som sa ta spytat ako to dopadlo? Prestalo to tak ako pises a uz sa to neobjavilo? Alebo uz poznas dovod toho skripania? Pojdem sa na to zajtra spytat do servisu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Mne to tiez robilo tie zvuky na novej tourke,no cca po 6000km to same prestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.