Přejít na obsah

o2 VRS koberce

matop

Doporučené příspěvky

matopb: Ano, koberec co mam v aute uz z vyroby ma zespodu napsano vyrobce ZPV Roznov. Levnejsi to bude, kdyz to nepujde pres sklady Skodovky, ale nevim jak v SK, tam bude asi drazsi postovne z Roznova, kdezto v servisu bude stat stejne... fakt nejlepsi je tam asi zavolat, ono to takhle vypada jak nejaka obrovska fabrika, ale ja tam byl pred rokem osobne a jsou v pohode, pan sef v monterkach spravoval odpad na zachode a milostiva hlidala prodejnu, kde krome autokobercu maj detsky hracky, kocarky, autosedacky... :) Oni ti nabidnou i koberec z lepsiho materialu, ten co dodavaj Skodovce je samozrejme ten nejhorsi moznej, umej i daleko lepsi a barvu obsiti si muzes vybrat z xyz odstinu...

SirMike: To nevim, ale viz vyse, jeden telefonat to vyresi... ;)

Odkaz ke komentáři

Já osobně bych se pídil po materiálu, který na koberečky používá BT Design. Zkus jim napsat mail: www.bt-design.cz, oni ti jistě řeknou, z čeho to mají. Předpokládám totiž, že firma v Rožnově bude dělat i pro Benet. Ty já můžu doporučit, jsou opravdu kvalitní. Cena je vyšší, ale zase po roce vypadají pořád stejně.

Odkaz ke komentáři

Tak ale ty bílé, to je nářez. :) Zitny: Když se takhle orientuješ - nevíš, kdo vyrábí pro Benet nástupní lišty? Pajr? Ptám se, protože mi nejsou schopni odpovědět už na třetí mail v půl roce, tak jestli má smysl vytáčet telefon. :) Cena BT je strašná, přitom je jiný akorát logo..

Odkaz ke komentáři

Tak kdyz jsem kdysi neco kupoval v Pajru, stala tam na dvore oktavka oblepena uplne vsema tema ptakovinkama co nabizi Benet... tak asi jo :-) Ale nevim to jiste samozrejme. Akorat vim, ze s Pajrem nebyla moc domluva, co se tyce loga na nastupnich listach, mejlova komunikace se vlekla asi pul roku, az z nich vylezlo, ze dat logo z prednich list na zadni listy by slo, ale delat to nebudou, protoze proste proto.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Originál RS koberčeky s bielym lemovaním sa už nedodávajú ani ako náhradný diel či príslušenstvo. Boli nahradené celočiernymi (lacnejšími).

V ZPV sa ešte dajú objednať, dokonca sa dajú kúpiť aj po konkrétnych kusoch! Ak by niekto potreboval úplný ekvivalent, tak treba objednať toto - koberčeky pre Škoda Octavia II, typ Faba, čierne so šedým koženým obšitím, bez nášlapu, s kruhovými nacvakávacími fixačnými krúžkami. Po telefonickej konzultácii som objednal presne toto, a došlo presne to, čo som chcel :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

takze az dnes mi dosli koberce. je to fakt na zaplakanie... objednal som so sedym okrajom co sa aspon jako tak podoba na tie RSove. ale ten povrch co ma byt "velurovy" je uplne nahovno. +vodicov koberec ma niejaky mensi kobercek na sebe este nasity a vyzera to strasne. uz by som odtial nekupoval.

post-24279-0-68547200-1381914883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

matop: A ktoré presne si objednával? Ja som objednával to, čo som písal a ak ti odfotím pôvodný koberec, čo bol v aute z výroby a tento nový, tak nespoznáš rozdiel! Ani v obšití, ani v materiáli koberca. Rozdiel je jediný - pôvodný koberec má zospodu našitý štítok z kódom a nový ho nemá.

matulko: Normálne objednáš v Škoda servise, do 24 hodín by ho mali doručiť. Cena je cca 65 eur :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

takze az dnes mi dosli koberce. je to fakt na zaplakanie... objednal som so sedym okrajom co sa aspon jako tak podoba na tie RSove. ale ten povrch co ma byt "velurovy" je uplne nahovno. +vodicov koberec ma niejaky mensi kobercek na sebe este nasity a vyzera to strasne. uz by som odtial nekupoval.

A co se ti na tom nelibi?

Vypada to uplne stejne jako VRS akorat bez loga, navic s kobereckem na paty, at se to za par mesicu naprodere.

Ja mam VRS v celem aute.

Zrovna dnes jsem byl v Roznove, myslim se tam u nich zastavim.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...