Garrett Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Měl jsem ho taky a fungoval velice dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 nenarusuje to nejak lak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Taky doporučuji Hopa,přípravek mám já i několik kamarádů a všichni naprostá spokojenost.Přípravek umí vyčistit i naprosto neudržovaná kola,stačí k tomu štětec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tak jak říka Mikl :smich: ,zkoušel jsem těch sairajtů několik ale to od Hopa je zlatý a cena super mám už druhou várku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Prave jsem objednal 5 litranku Diky za doporuceni...doted jsem pouzival Sonax nebo Armor penu, tak uvidime rozdil Stejne mi je divny, ze o tom nikdo doted nevedel Dokonce ani Horst z TVShoppingu :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 To je ještě ze starého fóra . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Tez mam doma 2litry "SPECIALNI TEKUTINY" od Hopa26 na ALU disky. A maximalni spokojenost - Pouzivam uz 1,5 roku a jeste porad mam neco pres 1l. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 To je ještě ze starého fóra . Ja vim, prave pres nej jsem ho kontaktoval, ale proc treba takova firma jako Sonax nema neco podobnyho A vyrabi to Buhvi kdo (timto ovsem nechci ten vyrobek hanit), jen mi to vrta hlavou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 ono to asi nebude uplne urceny na myti alu kol... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 to je jedno ;) ...ale agitačka slušná tady :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest freepepan Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ja vim, prave pres nej jsem ho kontaktoval, ale proc treba takova firma jako Sonax nema neco podobnyho A vyrabi to Buhvi kdo (timto ovsem nechci ten vyrobek hanit), jen mi to vrta hlavou mám dobrou zkušenost s přípravkem Sgrassa & Brilla +(houbička na nádobí) = cca 80,-Kč,jde to s tím opravdu dobře i motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Zkuste čistič od Mafry, mě docela pomáhá... Taky mám kola vždy černý jak bota a tím mi to docela jde. + je dobrý ten kartáč na alu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MickXX Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Jak píše freepepan, nejlepší čistič Sgrassa e brilla, používám to už cca 2 roky na moto i auta (motor, chladiče, kola, brzdy, hmyz....). Poradí si s každou i zažranou špínou navíc vám pěkně zvenku voní auto po citronech :lool: Dovozce je MADEL ale na netu se dá sehnat i o něco levněji, rozprašovač 750ml kolem 80,- náhradní náplň 750ml (bez pumpičky) 60,-. Já to beru v tom 5L kanystru kolem 300,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.