Kocina Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Zdravím pánové, cvaká mi klapka zvduchu kterým se prepína vzduch exterier/ interier pro klimu. Když je prepnutý interier je všechno v pohode, ale když prepnu na ext. tak se klapka zatočí zavre prívod vzduchu z interiru ale stále se chce víc a víc zavírat, jenom že už neni kam, pak to z toho motorku zacne cvakat jako kdyby preskakovali zubky v tom servoponohu. Nevím co s tím celkem mi to vadí je to dost slišet :-/ díky za rady.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Zkusil bych zakladni nastaveni, pokud nepomuze, vymena serva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Září 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2013 A jak nahodím základní nastavení? je tu nekde návod? Chyba na diagnostice je: 01273. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Pred tydnem jsem ho vytahoval a cistil motorek... Podle toho jestli mas new nebo stare provedeni se s tim da neco udelat... U stareho provedeni je potreba vypodlozit motorek a nebo spravit praskly silon na kolecku co otaci osickou... U new provedeni je to bud motorek ( nema silu s klapkou pohnout ale to nebude cvakat) a je ho potreba vycistit nebo v tvem pripade vycistit potenciometr co je priplacly na motorku... Byva nekdy od vaseliny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Asi to bude ten potenciometr, lebo sme to pozoroval a bez problemu sa otevre ale ked sa zavre tak neví kde má koncovú polohu a stále sa snaží zavírat aj ked už není kam. Takze bude stačit jenom vyčistit potenciometr od vazelíny a bude to o.k.? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Vypodloz motorek a vycisti potenciometr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak potenciometr sem vyčistil a nechal obnoviť nastavenie klimy a prestalo to ale asi na 4 dni :-D ale aj tak sa to dosť zlepšilo teraz to cvaká 1x za týden, pred vyčistením furt, skusím ešte poladit tu polohu motorka snad to pomože. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak stejné klapání mně také zlobí..ze které strany se, prosím, k uvedenému servu leze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Je nutné demontovat celý kaslík spolujezdce, je tam 6 šrubu torx, dva dole u noh, jeden z boku pod bočným plastem ten treba vytáhnut, sú tam jen klipy, a pak 3 na vrchu ked sa otevre kaslík tak su videt. Pak je servo vide hned oporoti sedadlu spolujezdce, stačí odpojit konektor a opatrne vytahnut servo ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Moc dík za info. Šlo mi o konkrétní místo konkrétního serva..co jsem koukal do DP, tak tam se vyznat moc nešlo, hlavně to zatím nevidím naživo před sebou :-) Jinak s přihrádkou v poho, vzhledem k tomu, co vše jsem si již do auta dodělával ;-) Pokud si vybavuji z DP, nejsou tam dvě serva, navíc pod nějakým krytem ještě? Pokud je tam jen to jedno..jedině dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gregy Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Kocina: taky díky za upřesnění, též mi to klape. O víkendu se na to vrhnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak se mi zatím nepodařilo vypátrat, která klapka to dělá..ozývá se to dost sporadicky. Zavření cirkulace vliv nemělo :-( A v závadách se nic nenačítá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Zdravím také něco po nastartování slyším. A to není normální projev? Takové klapání ustavování polohy či co. Nevím jestli to dělá celou dobu teda pak už hraje radio ale žádný jiný problém než ten zvukový projev jsem nezaznamenal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirik.DC Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak mně práve začne občas cvakat jedno ze serv až po určité době..a ještě ne vždy. Někdy je to denně, jindy zas třeba týden klid. Zatím se mi nepovedlo zjistit, které servo to dělá, abych nemusel kuchat zbytečně vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.