Přejít na obsah

občas nereaguje plyn

Guest Legalitka

Doporučené příspěvky

Guest Legalitka

Čau lidi mám problém že jedu a přestane reagovat plyn spadnou otáčky na volnoběh a auto začne reagovat po přeřezení nebo sešlápnutí spojky za pár vteřin, když mám neutral a stojím a párkrát prošlápnu plyn max do 2500ot/s tak se auto jakoby udusí nastartování trvá oněco déle a po té výde z výfuku černý kouř ..na diagnostice se nic neukáže .Ale musím dodat že mám po vykuchání katu tak mě napadla sonda za katem .. nějaká rada předem děkuji za odpověď. motor 77kw BJB

bylo by možně že by toto mohl spáchat hallův snímač?..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Mám stejný problém, jednou mi to ukázalo: motor do servisu. Jinak žádná kontrolka na palubce nesvítí. Prý by to mohlo být podávací čerpadlo, které nedá naftu a na liště není potřebný tlak, na pondělí jsem objednaný do servisu tak uvidím. Jinak palivový filtr vyměněn, nepomohlo.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Mal som identický problém na aute pred O II, mal som Primeru TD bolo to vstrekovacie čerpadlo a to som ho mal v preslávenom servise AGAD DIESEL a tam povedali že je vporiadku, pretesnili ho zaplatil som 280€ a aj tak bolo na hovno. Vyriešil som to výmenov čerpadla a auto som predal. Možno budeš mať niečo podobné.

Odkaz ke komentáři
  • o 10 let později...
V 1. 9. 2013 at 1:01, Guest Legalitka napsal:

Čau lidi mám problém že jedu a přestane reagovat plyn spadnou otáčky na volnoběh a auto začne reagovat po přeřezení nebo sešlápnutí spojky za pár vteřin, když mám neutral a stojím a párkrát prošlápnu plyn max do 2500ot/s tak se auto jakoby udusí nastartování trvá oněco déle a po té výde z výfuku černý kouř ..na diagnostice se nic neukáže .Ale musím dodat že mám po vykuchání katu tak mě napadla sonda za katem .. nějaká rada předem děkuji za odpověď. motor 77kw BJB

bylo by možně že by toto mohl spáchat hallův snímač?..

prosím  jak jste to vyřešíl mám to samé dekuji          mirecek.mika@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...