Guest Legalitka Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Čau lidi mám problém že jedu a přestane reagovat plyn spadnou otáčky na volnoběh a auto začne reagovat po přeřezení nebo sešlápnutí spojky za pár vteřin, když mám neutral a stojím a párkrát prošlápnu plyn max do 2500ot/s tak se auto jakoby udusí nastartování trvá oněco déle a po té výde z výfuku černý kouř ..na diagnostice se nic neukáže .Ale musím dodat že mám po vykuchání katu tak mě napadla sonda za katem .. nějaká rada předem děkuji za odpověď. motor 77kw BJB bylo by možně že by toto mohl spáchat hallův snímač?.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rendaf1 Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Mám stejný problém, jednou mi to ukázalo: motor do servisu. Jinak žádná kontrolka na palubce nesvítí. Prý by to mohlo být podávací čerpadlo, které nedá naftu a na liště není potřebný tlak, na pondělí jsem objednaný do servisu tak uvidím. Jinak palivový filtr vyměněn, nepomohlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rendaf1 Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 Tak dnes projeto VAGEM, vymazány chyby,projeto znovu a vyměněn spínač na brzdovém pedále, zpočátku to vypadalo nadějně, ale po pár km zase nereaguje plyn. Servisman má podezření na špatnou funkci tempomatu, zítra ho asi deaktivuje Vagem a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 17, 2013 Sdílet Odesláno Září 17, 2013 dotyčný tempomat nemá, takže tím to asi nebude, šel bych po kabeláži k řídící jednotce a řídící jednotka, jestli není vytopená atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rendaf1 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Tak problém vyřešen, na VAGU moc chyb, oprava kabelů v motorovém prostoru okolo baterky,následně vyměněn plynový pedál,vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rendaf1 Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Problém zpět a stejně jako před opravou, nevím co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tak tady to údajně byl kabel u startéru, takže doporučuji to tam všechno zkontrolovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomin1 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Mal som identický problém na aute pred O II, mal som Primeru TD bolo to vstrekovacie čerpadlo a to som ho mal v preslávenom servise AGAD DIESEL a tam povedali že je vporiadku, pretesnili ho zaplatil som 280€ a aj tak bolo na hovno. Vyriešil som to výmenov čerpadla a auto som predal. Možno budeš mať niečo podobné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirecek.mika Odesláno Únor 19 Sdílet Odesláno Únor 19 V 1. 9. 2013 at 1:01, Guest Legalitka napsal: Čau lidi mám problém že jedu a přestane reagovat plyn spadnou otáčky na volnoběh a auto začne reagovat po přeřezení nebo sešlápnutí spojky za pár vteřin, když mám neutral a stojím a párkrát prošlápnu plyn max do 2500ot/s tak se auto jakoby udusí nastartování trvá oněco déle a po té výde z výfuku černý kouř ..na diagnostice se nic neukáže .Ale musím dodat že mám po vykuchání katu tak mě napadla sonda za katem .. nějaká rada předem děkuji za odpověď. motor 77kw BJB bylo by možně že by toto mohl spáchat hallův snímač?.. prosím jak jste to vyřešíl mám to samé dekuji mirecek.mika@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.