Guest Denny95 Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Zdravím mam takový problém se svou octavii 1.9TDI po nastartováni cca 1min se mi rozvíti kontrolka ASR motor začne mít jiný zvuk a špatně táhne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rastibicek Odesláno Leden 19, 2014 Sdílet Odesláno Leden 19, 2014 Zdar.Mám strupa octavii 81 kw a podle diagnos. ř.j. ví že mám ASR.Tlačítko mám taky ale na palubovce se nikdy nic nerozsvítí a systém nefunguje.Poradte čím začít.Tlačítko taky nesvítí.Ani po zapnutí spínačky není na palubovce vidět symbol či napis ASR.Tak kurva kde je problém?Díky všem kteří najdou ochotu rozumně odepsat a poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Zdravím mam takový problém se svou octavii 1.9TDI po nastartováni cca 1min se mi rozvíti kontrolka ASR motor začne mít jiný zvuk a špatně táhne . zkontroluj čidlo na intercooleru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 rastibicek ....ak sa ani po otočení spínačky nič nerozsvieti, môže byť kontrolka vadná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.