Bugy Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Zdravím projížděl jsem tady témata,ale nikde jsem se se nedočetl něco kolem intercooleru.Chtěl bych se zeptat jestli je to opravdu nutné vyčistit a čím?Měnil jsem teď nový turbo a bojím se,abych ho zase neoddělal.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Tak nikdo ti neodpovídá. Podle mě tu nutný není v případě, že ti nešel přes filtr bordel. Popř se ti nerozletělo turbo tak, že jsou ve vedení a v IC jeho kousky. Olej by tam nic udělat neměl, ten stačí snad jen vylít. A třeba to propláchnout (zase co na to čidlo). Jinak tam není nic, co by ti mělo zničit turbo. Maximálně pokud je děravý ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Hele ja bych ho taky necistil, pokid v nem nemas neco jak ti tady uz odepsal. Pokud ho chces proplachnou tak nevim ale ja bych si asi koupil litr benzinu nalil tam zacpal vyvody a zatrepal, vylejt nekam a nechat vyschnou benzin se zachvilku vypari ;-) ale myslim ze je to zbytecny pokud ho nemas treba plnej oleje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alien001 Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 zdarec a kdyz je plnej oleje tak co s tim ,,, kdyz ho vycistim a dam zpet tak za par kilasku bude jako dobitek zase. nevim nevim!!!!:::... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr1990 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Tak plnej oleje by urcite nemel být zistit pricinu... asi bych zkontroloval turbo... ztraci se ti olej? (zere turbo olej) jinac troska oleje v cooleru je pry normalni..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri.lapard Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 Mě odešlo turbo, takže jsem při výměně vyčistil komplet sání, klapku a intercooler. Měl jsem v tom solidní nános olejovýho bahna a v cooleru bylo asi 1 dcl oleje co vytekl. potom jsem si uvařil v hrnci vodu a pořádně to proplachoval a nakonec to dodělal benzinem. Možná zbytečně moc práce, ale když už byl venku..Jsem si jistý, že to přede mnou nikdo nedělal a auto má 270000km, takže ted už to asi jen tak dělat znovu nebudu :-) Problém je v tom, že když je olej v cooleru a trubkách a naložíš tomu, může to to chrstnout do sání a to není pro motor uplně zdravý. Poznáš to tak, že se ti krátkodobě vyvalí ve vysokých otáčkách namodralý dým z výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sniclik Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 Ahoj, mohl bych vas poprosit o radu ?? Mam Skoda Octavia I 1.9. TDi 2002 r.v. najeto 230 000 Km kape mi olej od intercooleru po 10 000 Km mi zmiyelo cca 2,5 L oleje chci se zeptat jestli bude intercooler stacit vycistit a vzdrzi turbo jeste par tisic Km nebo mam koupit nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.