Přejít na obsah

Odemknutí kufru na dálku (zapojení)

Doporučené příspěvky

Zdravím odborníci...

Mám jednu otázku, nechal jsem si do auta nainstalovat centrál od firmy Keetec,

přesněji model Keetec 100CZ, a je tam dodatečné zapojení odemčení kufru na dálku ale mám problémy se zapojením můžu poprosit o radu?

Přiložim jednoduché schéme zapojení...jinak na této adrese je kompletní návod já z něj vytáhnul jen schéma ať máte představu...

Předem moc děkuji za jakoukoliv radu

post-22483-0-46536200-1378657200_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no pokud máš origo centrál tak se ti ten kufr otvírá takže počítám že bys chtěl zapojit odskok nebo co máš na mysli s tím kufrem ?

to schéma je tam drát pro vstup přes 15A pojistku to jest v tý ŘJ keetec bude relé a tento přívod de na silový kontakty a výstup je tedy též silový a není třeba dodávat spínací relé .

jen tak to připojit na motor kufru to bych nedělal je to 2drát a otáčí se tam napětí dle toho jestli zavře či otevře měl bych obavu aby nákou náhodou nedošlo ke skratu

Odkaz ke komentáři

já bych to spíš viděl na montáž toho odskoku protože mi nenapadá žádný rozumný napojení jen na stávající motor centrálu kufru navíc pokud by se to vymyslelo tak abys ten kufr opět zavřel bys musel znovu otevřít a zavřít celý auto a pak by to zapojení ztrácelo smysl

osobně bych to 3tí tlačítko neřešil :)

Odkaz ke komentáři

koupíš odskok ten tam namontuješ a připojíš má jen 2 kontakty jeden ukostříš a na druhej dáš plusovej výstup pro kufr stý ŘJ centrálu-fialovej drát a jak už sem psal píšou že ten výstup snese 15A tak není třeba dávat spínací relé

ten vstup pro otvírání kufru-fialový drát s pojistkou 15A můžeš propojit s plusem 12V -hlavní napájení ŘJ centrálu červený drát - napojit před pojistku toho červenýho drátu

Odkaz ke komentáři

ten výstup pro ten kufr sou silový kontakty relé to relé je uvnitř ŘJ centrálu ty silový kontakty nejsou napájeny proto ten fialový drát s pojistkou musíš napojit na stálých 12V

jinak ŘJ ovládá cívku relé a ta spíná silový kontakty relé a ty pak dle zapojení spínaj nákej ten spotřebič - silový kontakty relé nemaj se samotnou elektronikou ŘJ centrálu nic společnýho tudíž pokud na ně přivedeš 12V nemůže dojít ke zničení ŘJ centrálu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...