Spooky1 Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Samozřejmě že to jde... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 no tak to je libovka zitra to hnedn vyzkousim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Pěkný polosporty, nebyl si pro ně náhodou v Žatci? Na bazoši jsem totiž po jedněch takových pokukoval :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Jojo v zatci jsem byl vcera za libovej prize jsem se s chlapikem domlouval . musim ted zkusit jestly tu spodni konstrukci pod sedackou dakazu oddelit od sedaku a zamenit komplet spodek za octavia abych mohl stelovat vysku u ridice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Štastné a veselé a doufám že pod stromečkem nejdete opravdu to co jste si přáli . Já jsem našel . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 24, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2014 Art garage že pozdravuji :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eater Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak Jacka sem našel taky a GTA 5 na PS3 jsem našel pod stromkem minulý rok, je to super hra, hlavně ten online nemá chybu, hodiny a hodiny zábavy....Třeba se tam potkáme.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Ja tomu zas tolik nerozumim to mam na dlouhe zimni chvile jinak jsem vecne zalezlej v garazi a v necem se vrtam :D :D Zitra uz snad zapojim xenony 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 tak zapojuj ať je na co se dívat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Nejsem si uplne jistej,jestli Golfacky peny budou sedet na OI kondteukci..Teoreticky by mely,ale kdo vi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 jj sedi uz jsem to resil i s calounikem xeny jsou na aute jeste doladime par chybicek a uz to snad bude ok pak blinkry koupim taky udelam cerne a budu spokojem jeste nejaky ten dip kol na leto a trocha maskace a na 2015 budu spokojenej neco jeste hodim do laku a povymenuju dodelam predni napravu a hotivka fotky xenu snad o vikendu mam to jak prase a nechce se me do te zimy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Tak konečně se mě povedlo nafotit můj špinavý vůz :D :D ale v tomhle počasí je to tak nejak buď a nebo stím mytím. Jinak xeny namontovány vše konečně funguje tak jak má dokonce při zapnutí xenu se rozjede i naklápění což je super . ještě budu něco ladit ,ale to už není tak podstané chci něco jako denní i xeny zaroven ale o tom jindy . Jsem spokojen teď dodělat blinkry a bude to snad top aspoň pro mě . prozatím půjdou jen zatmavit než bude čas udělat komplet jako u světel . pokud by nekdo shnael orig světla tak mám doma svoje mají i mlhovky . jedině co neni jsou kabely na jednom světle . no a doma jsme našel nějaké ty samolepky kdyby měl někdo zájem . éééra samolepek je asi už totiž zamnou ale člověk nikdy neví že :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 ještě ty blinkry k tomu a bude to maximální luxus ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Jak říkáš, ještě ty blinkry, ale jinak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 jj ty to chce ale koupim nove a udelam to z novych tyhle uz nejsou tak pekny a cisty zatim jen tyhle zatmavym sprejem . at to nesviti a snad jak bude cas zacnu s rozlepovanim atd novych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 Teda vypadá to hodně luxusne ;) a parkovacku zam máš s dalkou nebo vůbec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 parkovacka to hyzdi takze ta tam neni . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 hustý světýlka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 pecka to je veliká, taky už je mám rozdělaný, akorát tam dám litinový bi-xenon čočky Hella přímo pro výbojku D2S, a do původní dálky jen H1 LED na efekt....... mimochodem mám doma jedny ty černý blinkry Taiwanský doma, takže ti je můžu dát, než se pustíš do úprav originálních 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 Diky moc za nabidku ale asi to pro me tak nejak nema vyznam leda by jsi za ne nic nechtel a byl z prahy :D :D jinak hele asi ne do mesice snad budou hotovy no a jinak diky za chvalu vsem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 však píšu dát, to znamená že bych za ně nic nechtěl, dostal sem je ke světlům, a čerstvě jsem západo-pražák :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 To ses moc hodnej ale ja jsem z cakovic a ze bych jel presz celou prahu asi ne leda nejaky sraz zimni kdyb byl a chtel jsi prijet :D :D jinak bych se na to spis vyprdl ale pokud se treba dohodnem tak je rad vezmu kdyby jsme mely nekdy nejak spolecnou cestu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Leden 5, 2015 Sdílet Odesláno Leden 5, 2015 vlastaaa maš sz ohledně blinkru, bych o ně měl dost zajem :p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 To je hrozný, ta lenost Pražáků dojet na druhej konec Prahy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Petře viď taky jsem kolikrát línej ale poznat někoho novýho to neee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Vsak uz jsme domluveni na nedely :D :D neprida se nekdo treba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 A kde se komorní sraz odehrává :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Jeste nevím vecir . hodilo by se třeba někomu cernak zítra kolem oběda na lehký pokec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Dopoledne se budu vracet z Mostu a kdybych naplanoval odjezd a příjezd na cernak tak by to šlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Ja jeste uvidim . odpoledne neco mam a nahle jsme utrhl na horach dekl takze budu musel nejspis na rampu . jinak prikladam foto ze i low zvlada vcelku dost snehu az na jednu zavej v kopci v jablonci nad jizerou kde me roztlacovalo asi 12 lidi :D :D jinac na fotce je k povsimnuti prozatim jen docasne cenych blinkru ktere jsou pouze strikle zatmavovacim sprejem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.