Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

Takze vcera probehla schuzka s ludkem z dipgarage a asi rysuju takovou lehci zmenu neco takove jakoze vzdusnejsiho . stacila hodka a uplne jsme to tam videl snad se to bude libit i vam :D

Jinak nemate nekdo zkusenost se zadnim svetlem v kufru . vymyslel jsem si jednu vecicku ale potrebuju vedet.

Kdyz otevru kufr svetlo se rozviti na 100 procent a asi po 10-15 vterinach zhasne tak na 30 procent a sviti malicko ovsem otevru li treba ridicovy dvere opet se na tu chvili rozzari mam tam led pasek a natazene kabely i na druhou stranu a tam taky . nevite nekdo co stim ?

Odkaz ke komentáři

To mi s led sulfitkama dělalo taky, nakonec jsem tam vrátil žárovky a ledky vrazil do dveří ^_^ Žárovky po těch cca 15 s jenom neznatelně probliknou, ale svítí pořád stejně. Napadlo mně, jestli by to nevyřešili ledky s odporem, ale ještě jsem se nedokopal k tomu je objednat a vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři

Je to uplne jednochy, to probliknuti je testovani obvodu nejakou RJ a jelikoz maji ledky odber nula nula nic, tak to prave RJ nestaci na to, aby si vyhodnotila, ze v kufru sviti svetylko, tak se uspi.

Reseni je jednoduchy, musis do obvodu vlozit zatez v podobe odporu nebo slabe zarovky. Odpor nevím jak velky, ja jsem pouzil telefonni zarovicku, ktera ma 24V/1,2W a na oblbnuti RJ to bohate staci. Mam ji schovanou a napojenou v povodnim svetylku a diky tomu, ze je na 24V, tak vlakno zarovky je zhne, tak neni ani videt, ze by svitila :palec:

Odkaz ke komentáři

nemam mam to rovnou cvakly a na tom dratky navedeny az k tem ledkam ale jak rika konny sezenu si v praci teda ledky 12 V ale s vetsi svitivosti . a snad to bude lepsejsi . chci si totiz kufr a ledky pod dvere udelat rovnou na dalkove ovladani s vypnutim zapnutim a tlumenim svetla pouzivame to na nabytek v praci a pecka :D :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...