Přejít na obsah

ztrácí se mi voda + dost to čoudí bílí kouř z výfuku

Doporučené příspěvky

Ahoj koupil jsem asi před půl rokem octavii 2 RS a už to nemělo filtr pevných částic ani katík..Vše bylo v pohodě až do teď začala se mi ztrácet voda a začlo to dost hulit..Myslíte si že udělat hlavu a těsnění pod hlavou??V jednom servise mi řekli že kolem 150-160 tisíc je to normální že se dělá těsnění pod hlavou mám jen strach aby to nebylo turbo nebo něco jiného..Má s tím někdo zkušenost??

Předem děkuji za odpověď Marec

Odkaz ke komentáři

vzadu na motoru mas (mel bys mit, ostatni dve varianty 2.0TDI maji) chladic zpetneho vedeni splidin do nej vede voda a stava se ze chladic nekde praskne a voda uni nim treba i do vyfuku. Takze pokud mechanik udela bypass vody toho chladice a voda prestane mizet (over to aspon 1000km pac 400 je malo) tak te mas stesti a prjde te to jen na 3000 + praci.

Pokud je to porad jeste nepochopitelne sezen si overenej servis v okoli nebo to zaves ke garnymu v Praze a nedelej to sam.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj koupil jsem asi před půl rokem octavii 2 RS a už to nemělo filtr pevných částic ani katík..Vše bylo v pohodě až do teď začala se mi ztrácet voda a začlo to dost hulit..Myslíte si že udělat hlavu a těsnění pod hlavou??V jednom servise mi řekli že kolem 150-160 tisíc je to normální že se dělá těsnění pod hlavou mám jen strach aby to nebylo turbo nebo něco jiného..Má s tím někdo zkušenost??

Předem děkuji za odpověď Marec

udelal jsi na tom ted rozvody nebo nejakej servisni zasah??
Odkaz ke komentáři

Nene nic se na tom neměnilo krom kotoučů a destiček...Nejhorší je že to hulí bíle jen když auto je studené..Teď to je v servise a týpek mi volal že mu příde že to z vejfuku smrdí nespálenou naftou..A ta voda se ztrácí podle mě protože je někde díra dělá mi to malou loužičku pod autem...Myslíte si že vstřiky?? Auto má (podle tachometru) 159 tis.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...