Přejít na obsah

Zelená Kokta :))

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, po pár měsicích co sem si koupil svou první octavku a sledoval sem tohle forum sem se rozhodl že přidám moji druhou lasku (první je samozdřejmě žena :lool: ) Jinak co bych o ni řekl je to 1.6 SR 75 kw má najeto něco přez 186 tisíc a vlastním jí 3 měsíce, zatím se mi nic nepokazilo kromě tlačitka AC a praskleho zadního péra (moje chyba myslel sem si že řidím ofroad a z ničeho nic hluboká kaluž uprostřed polní cesty...) ale už mám koupeny sportovní podvozek od FK Automotive a jen čekat na jaro v zimě se mi moc nechce rozhrnět cesty už jen kvuli tomu že bydlím uprostřed Beskyd kde je sníh pul roku:) Tady je pár fotek na začatek a snad mi to pujde tak jak Vám:) S pozdravem DannyOrság:)

post-32453-0-67624600-1379362599_thumb.jpg

post-32453-0-66875200-1379362631_thumb.jpg

post-32453-0-77897500-1379362663_thumb.jpg

post-32453-0-61032000-1379362694_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octa vypadá pěkně :palec: , jen bych měl výhrady k těm modrým parkovačkám, to se PČR asi moc líbit nebude ;) a to podsvícení noh máš neonovou trubicí že? Ta tolik svítí, ledky jsou jemnější, ale pokud jsi spokojenej, tak proč ne... ;) Jinak ti přeju ať jsi s octou spokojenej a ať ti slouží mnoho kilometrů bez poruch :palec:

PS: nějaký liťáky by to chtělo ;)

Odkaz ke komentáři

Díky moc pánové:) Jinak modré parkovačky zatím mě s tím nechytli ale až chytnou tak určitě napíšu kolik to stojí:D jinak podsvícení toho interieru bylo silné kvuli tomu že sem měl dlouhy LED pásek takže sem ho střihnul na půlky a hodil pulku na druhou stranu (LED pasek svití pouze při otevřených dveřích po nastartovaní zhasne):)) a elektrony určitě chci minimalně 16" ale chtěl bych 17" ale to budu řešit až po zimě přez tu zimu se dá aspoň něco ušetřit na takové věci:) A octavka je zachovalá protože v tom jezdila paní a v zimě octavka stála v teplé garáži takže sem to vlastně vychytal:) :lol:

post-32453-0-35647900-1379430586_thumb.jpg

post-32453-0-43734000-1379430663_thumb.jpg

post-32453-0-08223600-1379430735_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

osvětlení klimy je jednoduché, otoč čudlík ventilátoru na 2ku, vem kleště a směrem k sobě ho vytáhni, pod ním je jedna žárovka která to celé osvětluje :) za 5 minut to máš vyměněné ;) já tam mám jen takovou bludičku protože jsem koupil blbé diody, tak je teď dávám kde mě napadne :D

Odkaz ke komentáři

počkej počkej,.. ta žárovka určitě není na pevno, jen tam dobře drží...teda doufám, že ti někdo poradí, protože mě nenapadá jak bys to mohl urvat i s drátama... jedině teda vyndat ten panel s čudlíkama a nějak to tam pořešit, nebo koupit nový, stojí kolem 3 stovek

Odkaz ke komentáři

Tak ja nevím tchán má taky octavku a vytahl z tama uplně jinou žárovku pravě 5W5 je jeji označení myslím:) a ja tam měl uplně nějakou uzkou malou sračku:D tak nevím:) ale pokad ten novy panel stojí okolo 3 stovek tak jdu do nho:) nebo když někdo poradí jak na tu opravu a nebude to moc složite pro mě na pochopení tak bych se do toho možná i pustil:) Zítra ti tu žarovičku tady hodím pokad je teda furt v popelníku a nezmizela při vysavání:D:) :lol:

Odkaz ke komentáři

tak to teda netuším cos tam měl za žárovku, tahle určitě není 5w5 která by tam měla být...asi předchozí majitel kutil :D zkus to rozebrat, možná že tam patice je, jenom z ní nějak natáhl drátky a půjde tam dát klasika žárovka..když ne, tak vrakáč a máš to za pár korun

Odkaz ke komentáři

Takže přikladám fotku žárovky co byla NA PEVNO v ovladaní klimatizace:) + zadni opěrky hlavy z Audi Q5 kdyby měl někdo zajem mam je ještě 2x v černé kůži:) :lol:

Jestli jsi jí vytáhl z podčudlíku ovládání ventilátoru, tak takhle ta žárovička má vypadat :) dá se to normálně koupit.

Odkaz ke komentáři

Tak sem si dneska udělal menší radost dovezl jsem si podvozek na jaro FK automotive zajety 3 měsíce a kamaradovi nevyhovoval:) Tak jsem si ho vzal:) Měl ho na Golf IV a mělo by to pasovat i na octavii prý:D Když nebude pasovat tak nevadí chtěl za to krabičku cigaret:D A dneska sem si ještě koupil RS znak dozadu i dopředu. I když nemam RS (moc bych chtěl:( ) ale strašně se mi to na tom autu libí:) Jaky na to máte nazor? mam to nechat nebo to sundat? Nechi dělat ostudu....:))

post-32453-0-25874900-1379687126_thumb.jpg

post-32453-0-65673000-1379687155_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Auto si děláš pro sebe a pokud to tam chceš mít tak to tam nech :palec: Na řěči že na to nemáš koně pod kapotou atd se vys... :lool: Jinak ten podvozek za cíga je pecka,jen doufám že to byly startky bez filtru protože za máčka bych to nevyměnil :lool: :lool: :lool: :lool:

ps: Ta barva je fakt pěkná,měl jsem něco podobného na Feldě ;)

Odkaz ke komentáři

Jedna aktualní:) Jinak práce na autě zatím stojí vetšinou kvuli počasí a kvuli tomu že se bliží zima a na zimu se nic nehodí snad jen co mám v plánu před tím než napadne to bíle svinstvo:) Plechy se zimníma gumama trochu poupravit střed černy a kolem stříknout bíle ( chci vyskoušet PlastiDip) a přez zimu udělat do auta nějakou hudbu protože už mi to přijde málo mit repráky jen v předních dveřích tak minimalně do kufru něco dát:) Do plata semi řezat nechce plato se mi libí tak jak je:) O všem budu informovat a určitě budu potřebovat pomoct:D:) A pokud bych se mohl zeptat je tady někdo okolo vsetína? Rožnov,Zubří,Frenštát,Val.Mez ? Jen tak se třeba sejít a pokecat:)

post-32453-0-04388900-1380484483_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Osobne nez dozadu resit plato a nejaky ovaly do nej,tak repra dopredu nejaky slusnejsi a pak budes nejenom cumet ale hlavne poslouchat :) Do kufru klidne nejakej SUB,ale treba ted jsme dali kamosovi dopradu kompa bez tlumeni a spokojenost velika.Casem dotlumit a zase to bude o kus lepsi ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...