Fanny47 Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Dalo to hafo práce, chtel jsem jeste si to jeste rucne umyt vis. Sice jsem mohl zajet na vapku ale prijde mi to takovy odflaknuty.... takhle vezmu hadicu prvne to namocim a pak vezmu kybl s penou a autohoubu a misto vedle mista pomalicku udelam a na zaver to cele znova oplachnu vodou :-) Pak uz jen utrit do sucha aby tam nezustaly ty zaschle kapky a potom huraaa na interier :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gombi Odesláno Listopad 17, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2013 máš to parádní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Díky moc, snažím se aby to parádní bylo. Dneska jde do servisu na pár dní na výměnu hydroštelů a na kontrolu žhavicich sviček a vstrikovacich trysek. A rovnou mi znamej zaslepi EGR-off :D . Tak snad bude vše OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Moc pěkná a zachovalá Oktávka, je vidět že se o ni moc dobře staráš ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Starat se me bavi, a je to konicek navic noo takze ji rozmazluju :D Taky je v ni zakazano jist a pit po jedne spatne zkusenosti kdy byla zadni sedacka polita od Kofoly a predni upatlana od cokolady z tatranky tak proste neeee !!!! :D At venku padaji kroupy,hovna nebo trakare tak se tam neji. Mozna si rikate ten to prehani ale doma v posteli taky nejim takze co noo ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Tak jsem dneska dal takovou malinkou upravičku noo :-) Před... Po... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 RS blinkry jsou nejlepší (taky jsem je dal místo oranžových) , ale to TDI bych sundal... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 MOc pěkná proměna ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Nevím nooo jestli to TDI mam sundat nebo nee, je to tam asi 2mesice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Samozřejmě je to tvoje auto a pokud se ti to líbí, tak to tam určitě nech ;) , to já jen, že z mého pohledu to tam nepasuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Už jsem ti to jednou psal, to TDI bych raději sundal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 No jeste to zvazim :-D Kazdopadne jste na dobre ceste :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Další menší uprava : RS řadička foto bude v nejbližší době. Další upravy budou: Nastřikani klik do laku auta, křidlo RS,čiré blinkry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tak dneska dorazila řadička RS a přestavba na rs pokračuje dál. Oktávka pujde na Facelift už jsem se rozhodl. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Chudák , stará . malá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Octa krásná ! ale to TD s četveným I sundej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Neboj se , sundam to.... Není tu nekdo nahodou z Brna kdo by byl ochoten mi do budoucna pomoct/poradit s Faceliftem? Jo a demontaz spodni casti me sede palubky je jak obtizna?? Diky za rady a odpovedi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Zkus napsat členovi Sm0g, též má v plánu předělávat, a facelift předu již též má místo předface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 plast pod volantem pohoda, drží na 4 šroubech, střed bude nejsložitější, musíš prvně oddělat tunel a pak střed a kastlík drží myslím jen po obvodu na torxech..předek facelift je nejhorší přepinovat světla, musíš na to mít dobré nářadí a nervy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Po menší pauze došla změna , nastříkal jsem ramečky a popelnik.:-) A tak jsem nakonec ty znaky TDi sundal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 hip hip hurá.. hned je krásnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Jojo dikec.... Kamosi si neodpustily poznamky typu , ze je to tam hnusny a nechtelo se mi do vezeni za vrazdu kamose co mi to hanil tak jsem to sundal :D :D Zitra jde na radu nastrikani dolni casti sede palubky na cerno ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 dobrá práce, jsem zvědav na ten nástřik na černo, já jdu po novém roce pro černé kusy a rámeček kolem radia chci do bílé..držím palce ať se to zdaří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 No to bude neco uz to vidim... kdyz jde o hovno tak to nastrikam ale jak to ma byt hezky tak se mi trepou ruce a bojim se to zmacknout :D :D Zitra neco nafotim a ukazu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Tady jedna fotka z demontáze palubky akorat ten stredovy panel s tunelem nemuza za zadnou cenu sundat,, drzi to tam jak je klicek v zapalovani ale pritom jsem tam nic nenasel zadnej torx :-( Tak zde aspon nejake dily nachystany na zitrejsi lakovani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 nevím jestli ti tenhle obrázek pomůže, ale jde tam vidět jedna dírka na šroub v tom místě co popisuješ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Díkec, ja to zitra vyzkousim a uvidi se noo, ale ten plast kolem radicky a rucky me dava dobre zabrat.. z toho jak mi je 21 jsem zesedivel dobre :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 ahoj lakovat plasty?bude ta barva na tom drzet a neloupat se ^_^ . ja mam celej spodek palubky na bazaru faceliftovej za par korun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak dneska byl den D a musim rict , ze nervy jsem mel dobry - zvlast u stredoveho panelu a tunelu :-D Tady nejaka fotka z lakovani :-) A tady jedna vecerni z auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 po laku palubky...... Jako zazrakem zadnej sroubek nechybel, nezustal a ani se neztratil :D A tady jedna s rozdelanou palubkou.. Jeste nejaky detaily pujdou do stribrne a pak vyfotim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.