surfman Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Díky, dostal jsem ji jako dárek a chystám se ji taky napáchat na auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Tak tady to mas snad ti to pomuze :) Jinak auto je nehorazne zasrany takze se omlouvam za toho stribrnyho spinavce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubarum Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 to vypadá jednoduší práce než byla ta moje,já jsem měl větší drbačku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 hele díkes oběma, určitě pomůže...já to budu mít taky drbačku, musím to zvednout a posunout doprava do toho RS výřezu. jinak já to mám ještě špinavější, v pátek jsem dorazil z rachoty až v 8 večer a včera ještě nebyl čas...dnes už se na ni ale vrhnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Me to svaroval a delal kamos takze jsem mu akorat dal love a hotovka :) Dnes to vezmu aspon na vapku pac je to hrozny spidery jsou jak nastrikany cernou matnou na misto stribrne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 hehe, moje kola vypadaj podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Dotaz kolik tak tisic cca bych jeste tak mohl ujet na ty zadni desticky ?? Jinak tady je ta moje prasnice :D na te stribrne to moc nejde poznat zda je to cisty nebo spinavy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Ještě k tomu výfuku...není koncovka přímo na OI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 no primo na o1 jedine RS ale to mi tenkrat borec na vrakaci rekl 2000,- za dost jetou tak jsem se na to vyprdnul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 tak tak...jedině RS koncovka, a co za použitou někteří jedinci chtějí je na zamyšlení ... a nová už je nesehnatelná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Me nejvic dostal tim , ze rekl .. pane no moc to je ale je to RS a jeste dnes i za tu cenu bude pryc ... Typek si vic jak veril ze ji proda :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Ti Brněnští špioni jsou všude . Pro ty co nevedi co je to vlevo s dvouma vezickama tak to je kostel Petrov - ten samej co je na minci 10,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 Tak tento mesic jsem koupil nove sterace.pravy predni blinkr a jeste maji dojit parkovaci zarovecky a zaslepky egr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2014 Uz po ranu se musim nasrat .... Neostrikuje mi zadni okno a pritom kadinka je plna...hadicka v kufru rozpojena neni a pri demontazi plastu na kufru nic mokryho neni.. Leda ta kravina co to ma ostrikovat jak se to cisti nebo sundava nechci to zku.vit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Tak to ma byt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 ja bych za tebou teda do kopce nejel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 :-D to vis na pockani delam kourovy svetla i pozicky :D :D :D ..kdyz tomu vytnu tak to jde hodne videt i ve dne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 říkáš že barvíš zadek do černého matu jo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 ona ta koncovka precuhuje takze na kufru nebo narazniku nemam nic..ale doma pod altan musim najit po predu jinak bych ocoudil desky :D takze takto nee :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Jsem dneska odpoledne udelal takovou malou kontrolu predni napravy a rovnou jsem okoukl desticky ,, No a pri te prilezitosti jsem hadrou otrel i ty brzdovy trmeny a umyl kola poradne Jinak ty kotouce to bude asi original ze ??? :jelen: :jelen: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Pěkná údržba , jinak diesel přece nečoudí, tak se neboj že očoudíš desky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Desky neocoudim :D jsem se na to uz musel podivat pac jsem nevedel v jakem stavu jsou desticky atd..Jo a kdo vymyslel tak nizkou hlavu sroubu u stabilizatoru tak tomu bych dal metal , to je tak akorat na plochy klic nebo trhak :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Vcera jsem dal egr zaslepky a zda se mi linejsi :/ A je mozny , ze to nekde profukuje a nema to ty tlaky ??? Prave jak mi pada turbo do nouzaku tak s funkcnim egr tak v 145 a ted uz pri 110 muze to byt tim ? A taky mi prijde ze nehuli coz me depta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Nechal jsi pod tim to tesneni ? A utahl to ? Turbo bych vyhodil ven a vycistil pri prvni prilezitosti. Ja kdyz zaslepoval tak jsem nic nepocitil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 no dole jsem to plechovy tesneni nechal a poradne utahl...Nahore zespoda egr sem to utahl tak na ruku je tam blbej pristup noo .. Doma na to kouknu jeste..Jinak turbo bylo cisteny 2x a nepomohlo to a sam si na to netroufnu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 podtlakovou hadičku z egru si odpojil a zaslepil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Pokuď má jen záslepku tak žádnou hadičku neodpojuj a nezaslepuj, a když ti to turbo nikdo čisťl vyděl si to vyčištěné ? já ho čistil jednou kdyžs em octu koupil je tomu 4,5 roku a už nepada do nouzáku ,jen jednou v zimě když sem jezdil jenom po mestě prace domu tak pak padlo ale projel sem a byl klid a klid je ... musíš profukovat saze pořát :D pořádně ten egr dotáhni Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Tak jsem dneska oficialne zaslepoval EGR a nakonec mi vazne chybelo tesneni pod egr co je ,, nastesti bylo prilepeny na te trubce co tam byla - normalne ve skodovce stoji 94,- a jak na svinu nebylo v mem okoli nikde skladem . Tesneni jsem teda dal i ze zaslepkou na misto a poradne utahl a i tu hadicku jsem vyndal a zaslepil sroubkem nic lepsiho jsem nenasel . Byl jsem to radne projet pak po okoli a vratim se zpatky a kouknu ono to prosakuje kolem sroubku viz fotka dole. Uz me nenapada co s tim ted jsem to utrel a vse znova utahl a zkontroloval a jsem zvedav zda to tam bude zitra az dojedu z prace :( . Jinak za 2 cisteni turba jsem dal 4500,- a abych rekl pravdu tak nevidel noo takze je mozny , ze me natahli a na auto nikdo ani nesahl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Bych řekl že ti to nevičistili když ti to pořát dělá nebo si pořát jezdil jak se říka jako důchotce a neprovětral si to tak se zase zasralo jinak nevím když ho máš jen zaslepenej tak tu hadičku mužeš mít napojenou bude se otvírat jen na prázdno a je i konfortnější chcípaní auta,ta hadička se zaslepuje když dáváš kitt místo egru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.