Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Mam takovy dotazek :) Behem jizdy se mi zacalo lehce kourit z meho manualniho ovladace na klimatizaci , uplne odesel knoflik na regulaci vetraku kterym muzu kroutit jak blbej a ani to nefoukne,,,, Jinak tlacitko na klimu AC se tez nerozne a kdyz se mi nejakou nahodou podarilo aspon na jednicku rozjet vetrak tak klima se stejne nerozne,,, Zkousel jsem ze ten panel vytahnu ale jsou tam lanka a do toho se bojim zasahnout. Ma nekdo nejakou zkusenost cim by to mohlo byt ? Ted naposled jsem to jen tak zkusil a vetrak se rozjel na plnou rychlost a pritom jsem mel cudlik na nule a do toho se z toho zacalo kourit no super situace - nerad bych sehnal novej a delalo to zase :-( ma nekdo nejakej napad co s touhle situaci udelat ?? :wacko::wacko::wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem se dal do vytazeni toho panelu a odpojim vsechny svorky s dratama , vyhaknu lanka koukam baterkou kde by mohl byt problem jestli se priskvaril nejaky drat apod.. Nikde nic normalne vsechno OK i draty od radia takze je mi zahadou co se s tim delo :-( Ted naposled se mi to samo seplo na dvojku a pritom jsem to mel na nule celou dobu takze v te nejvetsi kolone a teplu se z toho zacalo hulit no super zazitek nastesti jsem s tim parkrat otocil a bylo po dymu,,,, Ted je to odpojene a jen to sviti kdyz zapnu svetla jnak nic....

Odkaz ke komentáři

košin - Lesticku doma bohuzel nemam , vlastnim akorat kupu jemnych hader a ruky :D Takze to umet nemuzou :D

kocka87- Jo akcni to oni jsou a na te ctvrte fotce mu ukazuje , ze ma lestit jeste pod tou cernou listou :D Ale co me prekvapilo ze to chtel zkusit sam a druhej delal technickou podporu asi to nekde u cesty okoukal :D Jeden dela a dalsi se diva :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...