Fanny47 Odesláno Květen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2017 Někde jsem viděl i nášlapku na levou nohu ve stylu RS pedálů.. Má to někdo? Byl bych rád za foto :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2017 Mám asi měsíc po STK tak jsem dal zpět nálepku :) Hned je to daleko hezčí :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 17, 2017 Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Ty si stále parádně hraješ a ladíš ! :palec: Ten černý koberec je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2017 Dekuji pekne :) Je to sice takova drobnost ale mam z toho radost :) Aspon me zase kamosi a znami poznaji podle toho :D :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 zeptam se asi hodne tupe,ale muze to tam byt nalepeny?uvazoval jsem nad tim taky,ale aby poldove nemeli pindy,ze to tam bejt nesmi.STK je jasny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 zeptam se asi hodne tupe,ale muze to tam byt nalepeny?uvazoval jsem nad tim taky,ale aby poldove nemeli pindy,ze to tam bejt nesmi.STK je jasny. Noooo :D uplne oficialne to tam byt asi nema ale potkal jsem švestky mockrat a viděli to a zatim nikdy nic :) Me stejne moc nestavi za 4roky asi 3x :D :D Tak snad to tak dal bude i dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Květen 18, 2017 Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 jasny,myslel jsem si to,ze to tam bejt nesmi,jen jsem se chtel presvedcit.jinak pekny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2017 jasny,myslel jsem si to,ze to tam bejt nesmi,jen jsem se chtel presvedcit.jinak pekny. Kdyz to tam das a zastavi te tak to pri nejhorsim sundas a snad by ti pokutu nedal kdyz to nebude blb :/ Rikam zatim ok vse :) Jinak dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Květen 27, 2017 Sdílet Odesláno Květen 27, 2017 Nesmi to omezovat vyhled z vozidla, tzn. pokud to nebude nejak extra zasahovat do plochy steracu, nemel by byt problem :-) Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Byli jsme se podívat na přehradě Křetínce tak tady nějaké foto :) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2017 Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Parádní fotečky ! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Delší dobu se tady nic nedělo tak to trošku zase obnovim. Žádné novinky ohledně oktavky nejsou jen se pomalu a jistě blíží její konec na zimu :) Dám jí známému do garáže a bude tam zimní gumy stejně nemám a je potřeba udělat rozvody mají už 100tis, spojku, olej v převodovce jde špatně řadit místama a něco se ozvalo na přední nápravě... Takze jezdím úplně minimálně jak to jen jde. Nedávno jsem jel přes jižní stranu Brna od tatky tak jsem si všiml super myčky tak jsem to musel zkusit :D Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 5, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Super wapka! Jaká je cenovka? Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2017 Klasika.. Máš tam meničku dá ti 10,20 mince a i ty můžeš tam použít.. Za deset korun je interval kratší to je jasný.. Do stovky se vlezes úplně v klidu a máš to top :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 6, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2017 To je dobrá cenovka... Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 Joo ta je dobrá :) Akorát to mám tam kolem 30km :D Bohužel v mém okolí není taková s aktivní pěnou noo :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Leden 2, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Tak jak to bývá jednou neco začne a taky skončí - V sobotu jsem odešel z temné strany síly Tdi k světlé straně Benzinu :P Vymenil jsem oktu za oktu taky ale je to cerny demon který byl pouze vymenou od znameho bez doplatku :) Octa je v dobrych rukou a doufam , ze bude slouzit hezky jako u me. Kazdopadně slza ukapla :( :( :( . Pokracovani - Moje černé RS combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 Nový majitel bude spokojený ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Leden 3, 2018 Sdílet Odesláno Leden 3, 2018 Ne však spokojenější jak Ferenc. 1.8 lepší 1.9 ve všech ohledech. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.