Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Joo tak diky za rady, jinak v brzke dobe se docka RS narazniku na Predface ktery je z laminatu - Snad bude ok v zime stejne moc nevyjedu takze se toho moc nebojim. Ma nekdo zkusenosti s pneu 225/45R17 na oktavce? jak to sedi a spotreba oproti zakladnim 15 ctkam a jestli uz to neni moc tvrdy :-/ Kamos to ma na passatu b5 a prislo mi to tvrdy tak se ptampost-28362-0-23612400-1382823272_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím. S pneu 225/45 R17 to bude výrazně tvrdší než na 15" s profilem 65, hlavně teda u prvních oktávek.. Kamarád co má dvojkový RS tak tam ty kola s nízkým profilem nejsou tak znát co se týče komfortu. Jinak sedí to daleko líp, v zatáčkach můžeš jet víc pod plynem.. A spotřeba, tak o nějakou tu decku si to víc pápne, ale žádná tragédie ;) Jinak Octa moc pěkná

Odkaz ke komentáři

Děkuji moc za pochvalu, no snazim se aby byla pekna ale neni to lehke drzet interier v cistote - Zvlast kdyz je plny auto lidi a nekdo si vzadu rozdela Tatranku tak bych mu ji nejradeji nacpal az do Prde.e :D Zvazuji koupit na jare 17ctky tak se ptam :-)

Chtel bych do okty nejaky dobry repracky - Ma nekdo zkusenosti s nejakou znackou ???

Odkaz ke komentáři

Jojo dik za rady v kazdym pripade to zacnu resit :-) Jinak kdyz mam predface a chtel bych tam dat RS naraznik tak jak zakryt ty skviry pod svetlama? Jinak se dela z laminatu rs na predface jenze nejsem tak zrucnej abych trefil diry presne a bojim se toho ,ze by to dopadlo fatalne :D A davat svetla z Face se mi moc nechce noo tak a mam v tom bordel :D dik.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...