x Michi x Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) Čistič laku a příprava před voskováním s obsahem abrazivních polymerů. Na rozdíl od většiny čističů, které mikroškrábance spíše zakrývají, tento výrobek jemné škrábance odstraní a hlubší vyplní. Zanechává vysoký lesk. Aplikovat se může nejen ručně, ale i pomocí leštičky nastavené na nízké otáčky. odstraňuje lehkou oxidaci laku polymerová plnidla pomáhají odstranit hlubší nerovnosti (rýhy) v laku zanechává vysoký lesk obsahuje lehká abraziva pro odstranění jemných škrábanců a rýh. U tohoto přípravku doporučuji leštit a finishovat díl po dílu. Špatně se po dlouhém zaschnutí odstraňuje. Upraveno Září 23, 2013 uživatelem x Michi x 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 jelikož je abrazivní, je vhodný pro časté nanášení? Třeba 5x ročně? Nebo potom raději třeba ten Autoglym Super Resin Polish? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 24, 2013 Sdílet Odesláno Září 24, 2013 Jaký je rozdíl oproti DD Lime prime? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 25, 2013 Sdílet Odesláno Září 25, 2013 Oba výrobky jsou obdobné... Jak limeprime tak achilles jsou prvotřídní leštěnky... Samosebou je potřeba na obě vosk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Ja jsem spis myslel, s jakou se treba lip pracuje nebo jaka je lepsi na hologramy atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Podle mě neuděláš chybu ani s jedním výrobkem Já vzal Achilles a jsem max. spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 jelikož je abrazivní, je vhodný pro časté nanášení? Třeba 5x ročně? Nebo potom raději třeba ten Autoglym Super Resin Polish? A něvěděli byste jak je ve srovnání s Autoglym SRP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2013 SRP podle mě zaostává oproti LP i Achylovi a hlavně na Achyla i LP v pohodě napajcuješ cokoli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Hlavně SRP se nesmí!! dělat strojně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 a může se třeba ten Achilles používat častěji i když je to abrazivum? Asi nejlépe cca 5x ročně před každým voskováním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Může, ale řekni mi proč by jsi chtěl používat leštěnku 5x ročně? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Siegel Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak jako poupravit si lak a hlavně jako podklad pro vosk. Nebo nedoporučujete? Jen by mě zajímalo, jestli rači ten SRP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 No jako já udělám auto na podzim a pak na jaře. Maximálně v průběhu léta, ale jako jestli hodit do top stavu tak nějakou brusnější pastou. 5x za rok je podle mě nesmysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Kluci, když mám excentrickou leštičku Krauss DB 5800S, na jakej stupeň doporučujete leštit? U info k výrobku se doporučuje leštit na menší otáčky, takže tak stupeň 5? Nebo míň? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 To ke těžký takhle říct, protože nevím jakou rychlost to má při daném stupni. Vezmi to citem pomalu a občas si sáhni na lak jestli není moc teplý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jen taková otázka, Achilles změnil balení? Dnes dorazilo balení, kde vůbec na obalu není slovo Achilles. Je to možný? Naa stránkách detailingshopu je vyobrazena lahvička, kde je přímo napsáno Achilles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 cubencik - kde jsi vzal, že se SRP nesmí dělat strojně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Tak to balenie achillesu by ma zaujimalo tiez.Tiez by ma zaujimal postup ako snim najlepsie pracovat.dik za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jen taková otázka, Achilles změnil balení? Dnes dorazilo balení, kde vůbec na obalu není slovo Achilles. Je to možný? Naa stránkách detailingshopu je vyobrazena lahvička, kde je přímo napsáno Achilles Máš fotku Jirko? Není tam náhodou napsáno Classic paint cleanser? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 jj, přesně tohle tam je Teď jsem koukal na stranky primo Valet pro a maj tam stejny baleni, jaky jsem obdrzel a maji to tam pod nazvem Achilles. Takze asi je to ono? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Ahojte, ano, nyní je to Classic Paint Cleanser a je i jiná lahvička. Valeti teď hodně mění názvy i lahvičky, podle mne trochu ne úplně šťastně...kvalita naštěstí zůstává, něco se i zlepšilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 cubencik - kde jsi vzal, že se SRP nesmí dělat strojně? Je to tady OT, ale zkus a uvidíš. Dělá to mapy a to z důvodu, že při strojní aplikaci to uděláš víc do hladka a resigny se nemají kam schovat tak udělají mapy. A o aplikaci na strojně leštěné auto nemluvím už vůbec. Ideální je SRP a ta jejich houbička na to. Funguje to krásně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Je to tady OT, ale zkus a uvidíš. Dělá to mapy a to z důvodu, že při strojní aplikaci to uděláš víc do hladka a resigny se nemají kam schovat tak udělají mapy. A o aplikaci na strojně leštěné auto nemluvím už vůbec. Ideální je SRP a ta jejich houbička na to. Funguje to krásně. Tak asi jde o to jakou leštičku a jakej kotouč a jaká otáčky používáš ;) Já už to zkoušel několikrát, proto mě překvapilo, co jsi napsal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 U Super Reisin Polishe není vysloveně zakázáno dělat ho strojně ale nemá to vůbec smysl, není abrazivní a myslím si že by tak spíš mohly vzniknout nějaké hologramy. Je vymyšlen na ruční aplikaci. Rozdíl mezi Limem a Achilem po změně názvů u Valet Pro paint cleanserem je u mě takový: produkty pracují více méně podobně a doma mám oba Limem beru auto když budu dávat přírodní vosk a paint cleanserem (achilem) když budu dávat syntetický vosk třeba kolohnát nebo finishkare. Jinak obecně je lepší tyhle čističe laků až na srp aplikovat orbitální / excentrickou leštičkou na co nejmenší rychlost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.