Guest Tomcis Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Ahoj, nefunguje mi správně ukazatel venkovní teploty. :( V garáži mám cca 19°C, když ráno vyjedu, teplota spadne na skutečných 6°C, ale během dne nestoupne, vždy jen klesne, ale nahoru se jí nechce. Ráno je zase vše o.k. 19°C, venku 5-6°C, ale tak je to celý den. jde s tím něco dělat, aby to ukazovalo normálně kolik je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak to bude asi špatné teplotní čidlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomcis Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Tak to bude asi špatné teplotní čidlo :) moc děkuji, jen je jěště problém ve mě... kde to čidlo najdu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 Cidlo je v prednim narazniku za levou mrizkou, nove cidlo stoji tusim kolem 400 Kc. Jinak pred koupenim noveho cidla promer ohm metrem zda stare funguje. Pokud se bude pri zmene teploty menit i odpor cidla, tak by melo byt OK a chyba by mela byt nekde jinde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Tomcis : no teď už to víš ! :D Konny : Děkuji,alespoň jsem se nemusel tak namáhat ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomcis Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 tak jsem to čidlo našel a zdá se být v pořádku, změřil jsem odpor a když teplota stoupá, tak odpor klesá a obráceně, no tak a zase jsem v háji, asi to zavezu doktorovi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 1, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2013 Nejsem si jistej, ale neměl by se odpor se stoupající teplotou spíš zvětšovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.