Rctypek Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Zdravim vas, mam problem včera jsem koupil navigaci columbus, chvili dotykový display fungoval a ted už je na dotyk nefunkční, navigace se zpusti display se rožne vše zobrazuje ale nejde ovládat, okolní tlačitka jsou všechny funkčni. Nevite někdo co stím? Děkuji za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 bud odešel dotyk nebo základní deska... jestli základní deska, tak to je pěkná pálka :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Jak píše Hydraulik,jen to ještě krom základní desky může být deska pod displejem. Umím opravit,jen ceny jsou vysoké,když tak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rctypek Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Aha, to ste mě moc nepotěšili. Mám ho od včerejška takže tak no :-( Jen je mi divne že neodešel display uplně protože on promíta všechno v pohodě, jen ten dotyk, a včera mi ještě dotyk šel a za hodinu už ne... a jak se ty ceny pohybují? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rctypek Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 A nemate nahodou tušení jestli nemá columbus nějaké resetovací tlačitko? jak to byva u některých radii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 jj trojhmat... jak jsou tlačítka uplně nahoře (ta malá), tak obě dvě vlevo (šipky) a vpravo to pravé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas7252828 Odesláno Červenec 28, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2021 Mám také dotaz, me pro změnu radio, navigace prostě vse funguje, jenom display je černý, nezná někdo řešení jak ho oživit?😁 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 29, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2021 Může být KO dipslay nebo deska pod ním.Nějaké displeje i desky mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miburda Odesláno Prosinec 16, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2022 Zdravím,moje rádio má zřejmě ducha. Pokud delší dobu prší nebo se ochladí,po zapnutí,rádio samo přepíná stanice, Občas přeladí a při snaze přepnout ručně,buď nereaguje nebo jen slabě.Toto trvá většinou dokud se interier nevyhřeje. Můžete mi poradit co s tím? Díky předem za rady. Octavia 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 16, 2022 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2022 je na to TPI.Do servisu a přehrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia IV Odesláno Březen 26, 2023 Sdílet Odesláno Březen 26, 2023 Zdravím, mě Columbus funguje ve všem jak má, ale dotyková tlačítka HOME a MENU nejsou vysvícená. Když se jich dotknu fungují, ale nesvítí. Nějaký nápad? Dá se nastavit jas těchto tlačítek? Díky předem za radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.