Přejít na obsah

Pružinova skoro RS DSG

Doporučené příspěvky

Jo tak když jsem měl ještě Seata Toledo tak jsem si tam udělal taky bixenony byl jsem jeden z mála v ČR co to měl. A tam to začalo, pak Superb hned jsem pořizoval taky bička no a teď mám hovno :smich:

No ty natáčecí by se mě taky líbili ale nevím co všechno by to obnášelo aby to fungovalo tím spíš že z výroby to ani xeny nemělo. To by asi nebyla levná záležitost.

Jinak bixenony jsem našel jediný TADY. Taky teda dost přemejšlím jak by to vypadalo ty černý.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak na poště už jsou 312mm brzdy takže to bude trošku brzdit a zase více vypadat jako RS ;)

A vážně uvažuji o mračítkách.

Mimochodem když jsem se díval na fotky aut s mračítkama tak se asi musí zapnout pozičky ala amerika blinkrem ne? Jelikož to mračítko zakryje celou parkovačku.

Odkaz ke komentáři

Houby. Takže ty ledky zastoupí parkovačky takže nevadí že sou celý zakrytý. Logické. Ale stejnak tu ameriku zkusím jak to bude vypadat.

Nevíte náhodou někdo kde se daj sehnat za nějaký solidní peníze (klidně použitý) ty ledky? Mám tam jakousi čínskou napodobeninu a chtěl bych originál.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

:palec: dík. Volil jsem lesk aby to korespondovalo se zrcátkama a střechou. Hlavně jsem to chtěl řešit folií protože známej to měl stříklí jen tak hala bala a už se mu to loupe. Možná kdyby to obrousil použil základ na plasty atd. tak by to vydrželo ale takhle je to ideál a když budu chtít tak to kdykoliv strhnu a je to jak nový.

Jo taky sem nad tím přemýšlel jestli to třeba nemam stříknout sprejem zrovna bílou ve spreji mám ale zas nevím co by na to ta guma říkala a asi by to tam moc nedrželo. Hlavně by to taky mohlo vypadat pěkně hnusně.

Odkaz ke komentáři

No to by popraskalo skoro určitě :palec: Akorát teda netuším jakej bílej silikon máš namysli.

No s tím odstínem to řeším taky. Jelikož ty mračítka jsem polepil do bíle folie a pochopitelně to teď má jinej odstín než auto. Tudíž asi bude řešení vzít leštěnku a rozleštit celý auto. To sem chtěl nechat až na jaro.

Odkaz ke komentáři

V jakém smyslu jiný odstín? Jen mírně tak, že to půjde rozleštit, nebo úplně jiná barva? Já totiž co jsem viděl jakékoli 3D bílé fólie, byla to taková "křiklavě" bílá, zatímco originál bílá UNI je lehce do žluta :unsure:

Jinak mám namysli jakýkoli bílý silikon. Na té spáře rozdíl barev příliš nepoznáš a buď nějaký tmel, nebo zkrátka klasický montážní silikon, který odolá vodě a je elastický natolik, aby nepraskal a neloupal se ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...