DannyOrság Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Nazdar chlapi:) Prosím chtěl sem se zeptat dělá tady někdo ze Zlinského kraje změnu podsvicení klimatizace popřípadě i budíků a světel? Viz.Fotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 To vypadá dobře :D viděl jsem návod a celkem náročné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Je to psycho to vytvořit no:) Obdivuju lidi co tohle dokažou bohužel ja a elektrika nic moc:D Zaklady jo ale poskladat něco takového to je nad mé síly:):D Tak kdyby tu byl někdo tak prosím ozvěte se platím zlatem:( :) Momentalně mi nesvití osvětlení klimy a už sem z toho na nervy hlavně teda v noci musim mit otevřeny aspon popelník :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vyřešil jsi nějak to podvícení klimy? Taky mi nesvítí, vyměnil jsem žárovečku a pořád nic. Kde ještě může být chybička? Je to psycho to vytvořit no:) Obdivuju lidi co tohle dokažou bohužel ja a elektrika nic moc:D Zaklady jo ale poskladat něco takového to je nad mé síly:) Tak kdyby tu byl někdo tak prosím ozvěte se platím zlatem:( Momentalně mi nesvití osvětlení klimy a už sem z toho na nervy hlavně teda v noci musim mit otevřeny aspon popelník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Vyřešil jsi nějak to podvícení klimy? Taky mi nesvítí, vyměnil jsem žárovečku a pořád nic. Kde ještě může být chybička? Nakonec sem jen vyměnil žárovku a svitím:D ale docela boj tu žárovku z tama vytahnout a bez rozbití žárovky se to neobešlo:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 ide to v pohode.ja som to robil tiez podla toho navodu a trvalo mi to nejake 2-3 hodky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 prosím vás kde ten návod najdu? jsem asi slepej nebo neumím číst :D díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 http://www.skodaforum.sk/octavia-i-2-zmena-podsvietenia-kurenie-t782.html . ale musis byt registrovany aby sa ti ukazaly obrazky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-u-manualni-klimatizace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.