Přejít na obsah

Detailingové srazy


Doporučené příspěvky

Domluvili jsme se s Michim, že uděláme lehčí zimní detailingový sraz, kde si každý sám může připravit auto na zimu. Jednalo by se o sobotu 26. 10., kdy večer od 19:00 bude OC Prague Meeting takže se to krásně propojí. Ještě výmýšlím, kde by se setkání konalo. Je to dost otázka podle počasí. :palec:

Upraveno uživatelem cubecnik
Odkaz ke komentáři

Cau, mel bych zajem (25-28.10. mam byt na vylete v jiznich Cechach, tak bych se snad urval, jestli to bude porad na letnaky... :lol: ), ale jak to na techto detailingovych srazech funguje? Mam takovou vizi, ze si muzu od vas pujcit nejake kvalitni pripravky, vyzkouset na svem naftovem ori, nechat se inspirativne a naucne si nechat udelat nejaky maly kousek, poradit techniku, pak trebas sam, proste nemit nic sveho, vse samozrejme zaplatit ;)

 

Je to takto mozne, nebo jaka je praxe?

Diky za info.

Odkaz ke komentáři

Tenhle je spíš směřovaný na to, že každý přijede s vlastním a udělá si svoje auto. Ten jarní co byl a bude, tak je i s předváděčkou a půjčováním věci. Tenhle je spíš takový kamarádský voskování před zimou, kde se dá najít spousty inspirace, zeptat na konkétně použité produkty a vidět to v praxi. :palec:

Odkaz ke komentáři

nesejdem se na Průmyslový u Shell na wapu? přijel bych si vomejt Lagunu :)

 

Jak to tam vypadá s tlakem? V sobotu má být hezky, takže bych to viděl na start tak kolem 10.30 až padne mlha a konec kolem 16.30 Budu dělat komplet přípravu na zimu. Rád přivítám jak stálé příznivce, tak nováčky :)

 

ja minule prisel o cely IronX :D

 

Tuším, že v tom mám prsty i já ( tedy asi hlavně já) Mno pusť mě k IronuXu a příjdeš o něj :D Nee, máš to u mě ;)

Upraveno uživatelem x Michi x
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...