Přejít na obsah

Klepani spojky

Guest nando

Doporučené příspěvky

Dobry den.

Jezdim s novou OIII, 2.0 TDI 4x4, 2 tydny, najeto zatim cca 2000 km. Pri razeni rychlosti smerem nahoru je pri vyslapnuti spojkoveho pedalu slyset od motoru zvlastni klepotavy zvuk.

Prijimaci servisni technici u prodejce mi oznamili, ze to je spojkou a ze maji stejny problem na svych predvadecich vozech s manualni prevodovkou, bez ohledu na objem motoru. Zkouseli problem resit u vyrobce, ale soudruzi z Mlade Boleslavi problem smetli ze stolu s tim, ze se jedna o standardni chovani spojky. Je to vcelku obtezujici zvuk, ktery se mi nechce poslouchat nasledujicich 150.000 km. Jezdil jsem predtim s OI, OII i OII FL a tenhle zvuk spojky tam vubec nebyl...

Zcela urcite se nejedna o standardni projev spojky, protoze kolegove, kteri jezdi se stejnyma vozidlama, tenhle problem nemaji.

Jedna se o nove vozidlo, melo by jezdit krasne tise... Vyrobce odmita akceptovat, ze se jedna o zavadu a odmita to resit.

Otazka zni, setkal se s tim uz nekto a zna reseni problemu klepajici spojky?

Dekuji.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Dobry den.

Jezdim s novou OIII, 2.0 TDI 4x4, 2 tydny, najeto zatim cca 2000 km. Pri razeni rychlosti smerem nahoru je pri vyslapnuti spojkoveho pedalu slyset od motoru zvlastni klepotavy zvuk.

Prijimaci servisni technici u prodejce mi oznamili, ze to je spojkou a ze maji stejny problem na svych predvadecich vozech s manualni prevodovkou, bez ohledu na objem motoru. Zkouseli problem resit u vyrobce, ale soudruzi z Mlade Boleslavi problem smetli ze stolu s tim, ze se jedna o standardni chovani spojky. Je to vcelku obtezujici zvuk, ktery se mi nechce poslouchat nasledujicich 150.000 km. Jezdil jsem predtim s OI, OII i OII FL a tenhle zvuk spojky tam vubec nebyl...

Zcela urcite se nejedna o standardni projev spojky, protoze kolegove, kteri jezdi se stejnyma vozidlama, tenhle problem nemaji.

Jedna se o nove vozidlo, melo by jezdit krasne tise... Vyrobce odmita akceptovat, ze se jedna o zavadu a odmita to resit.

Otazka zni, setkal se s tim uz nekto a zna reseni problemu klepajici spojky?

Dekuji.

Mám Octaviu III a úplne od nova niekedy po pustení spojkového pedála začne niečo klepať.Zdá sa mi že je to spojka ,alebo prevodovka.Ked znova vytlačím spojku a pustím tak to prestane.Alebo ked to klepoce tak pridám a prestane to.Bol som v autorizovanom servise v Brezne a tam mi povedali,že to musia nahrať zvuk a poslať výrobcovi.O dva dni mi volali a povedali že odpoveď prišla,že to nie je chyba konštrukcie vozidla a ten klepotavý zvuk je normálny a je to možné.Ž e to vyplíva z konštrukcie auta.Bol som v druhom servise v Nitre a tam to isté.Že musia nahrať zvuk a že to pošlú výrobcovi.Aj v jednom a a j v druhom servise to nahrávali na MOBILNY TELEFON !!!!!Teraz čakám na výsledok ale asi to bude to isté.Už mám 36000 km a ostáva nám asi zvyknúť si na klepot spojky alebo prevodovky.Mali by sa všetci sťažovať,lebo to vyzerá tak že s tým nič nebudú robiť. A AK JE TEN KLEPOT NORMALNY TAK NECH TO HOVORIA ZAKAZNIKOM PRI KUPE OCTAVIAIII. OCTAVIA 1,6 TDI

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...