Guest nando Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Dobry den. Jezdim s novou OIII, 2.0 TDI 4x4, 2 tydny, najeto zatim cca 2000 km. Pri razeni rychlosti smerem nahoru je pri vyslapnuti spojkoveho pedalu slyset od motoru zvlastni klepotavy zvuk. Prijimaci servisni technici u prodejce mi oznamili, ze to je spojkou a ze maji stejny problem na svych predvadecich vozech s manualni prevodovkou, bez ohledu na objem motoru. Zkouseli problem resit u vyrobce, ale soudruzi z Mlade Boleslavi problem smetli ze stolu s tim, ze se jedna o standardni chovani spojky. Je to vcelku obtezujici zvuk, ktery se mi nechce poslouchat nasledujicich 150.000 km. Jezdil jsem predtim s OI, OII i OII FL a tenhle zvuk spojky tam vubec nebyl... Zcela urcite se nejedna o standardni projev spojky, protoze kolegove, kteri jezdi se stejnyma vozidlama, tenhle problem nemaji. Jedna se o nove vozidlo, melo by jezdit krasne tise... Vyrobce odmita akceptovat, ze se jedna o zavadu a odmita to resit. Otazka zni, setkal se s tim uz nekto a zna reseni problemu klepajici spojky? Dekuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ivansk Odesláno Listopad 9, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2014 Dobry den. Jezdim s novou OIII, 2.0 TDI 4x4, 2 tydny, najeto zatim cca 2000 km. Pri razeni rychlosti smerem nahoru je pri vyslapnuti spojkoveho pedalu slyset od motoru zvlastni klepotavy zvuk. Prijimaci servisni technici u prodejce mi oznamili, ze to je spojkou a ze maji stejny problem na svych predvadecich vozech s manualni prevodovkou, bez ohledu na objem motoru. Zkouseli problem resit u vyrobce, ale soudruzi z Mlade Boleslavi problem smetli ze stolu s tim, ze se jedna o standardni chovani spojky. Je to vcelku obtezujici zvuk, ktery se mi nechce poslouchat nasledujicich 150.000 km. Jezdil jsem predtim s OI, OII i OII FL a tenhle zvuk spojky tam vubec nebyl... Zcela urcite se nejedna o standardni projev spojky, protoze kolegove, kteri jezdi se stejnyma vozidlama, tenhle problem nemaji. Jedna se o nove vozidlo, melo by jezdit krasne tise... Vyrobce odmita akceptovat, ze se jedna o zavadu a odmita to resit. Otazka zni, setkal se s tim uz nekto a zna reseni problemu klepajici spojky? Dekuji. Mám Octaviu III a úplne od nova niekedy po pustení spojkového pedála začne niečo klepať.Zdá sa mi že je to spojka ,alebo prevodovka.Ked znova vytlačím spojku a pustím tak to prestane.Alebo ked to klepoce tak pridám a prestane to.Bol som v autorizovanom servise v Brezne a tam mi povedali,že to musia nahrať zvuk a poslať výrobcovi.O dva dni mi volali a povedali že odpoveď prišla,že to nie je chyba konštrukcie vozidla a ten klepotavý zvuk je normálny a je to možné.Ž e to vyplíva z konštrukcie auta.Bol som v druhom servise v Nitre a tam to isté.Že musia nahrať zvuk a že to pošlú výrobcovi.Aj v jednom a a j v druhom servise to nahrávali na MOBILNY TELEFON !!!!!Teraz čakám na výsledok ale asi to bude to isté.Už mám 36000 km a ostáva nám asi zvyknúť si na klepot spojky alebo prevodovky.Mali by sa všetci sťažovať,lebo to vyzerá tak že s tým nič nebudú robiť. A AK JE TEN KLEPOT NORMALNY TAK NECH TO HOVORIA ZAKAZNIKOM PRI KUPE OCTAVIAIII. OCTAVIA 1,6 TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beargrylls55 Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Robilo to párkrát aj mne. Ale už dlhšiu dobu som to nespozoroval. Stalo sa mi to 2x v zime hneď po studenom štarte a potom keď som sa plazil v zápche v Chorvátsku. Mám 1.6 TDI 77 kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 pokud se to bude stupňovat, tak to určitě normální není ....pokud je ten zvuk znát na volnoběh s neutrálem a při sešlápnití spojky je ticho, pak je to na výměnu lamely spojky, která bude mít pravděpodobně vadnou pružinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.