Hodor Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Dnes mi byla odcizena v Mostě Škoda Octavia 1.9TDi Combi, modrošedá metalíza, original škoda litá kola, originální vzhled bez jakýchkoliv úprav. RZ 7U7 7699 Na kapotě lehké promáčkliny a na levém předním blatníku menší nerovnost(hrbol). Prosím lidi z Mostu a okolí, zda by nebyli ochotni projet svá přilehlá města a vesničky zda nestojí někde na parkovišti a nečeká na to až zloděj zjistí jestli nemá GPS lokátor. Nabízím nálezné 10 000 kč. Telefon na mě 723 457 859 Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Říjen 18, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 No to si děláš srandu?! Dyť jsi jí tady teprve nedávno ukázal a už je fuč? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hodor Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Mám pocit, že v tom má prsty bazar, nebo ten člověk co to dal do bazaru. Jestli to nebylo napojený na GPS lokátor a zda ještě někdo neměl klíčky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baxnop Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Mám pocit, že v tom má prsty bazar, nebo ten člověk co to dal do bazaru. Jestli to nebylo napojený na GPS lokátor a zda ještě někdo neměl klíčky... to je hnus velebnosti, snad se brzo najde! Byla aspon pojistena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hodor Odesláno Říjen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Pojištěná nebyla :( a projel jsem dost velké okolí, všelijaké vesničky a sídliště po městech a nikde nebyla... Podle mě už je rozebraná nebo za čárou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CZmarekMB Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 na mostecku nekdo radi, kamarad mi volal v nedeli z Mostu, ze ma vytriskany okna na Oct2 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 tak to mě mrzí hlavně mě sere že sem taky z Mostu (Vtelno) tak unás u baraku mám klid ale v mostě parkuji u krámu atdd na jakém místě ti jí odcizeli? ze kterýho bazaru jí máš ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hodor Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Přišel jsem o ni v Mostě ve Velebudicích u školy. A koupil jsem ji v bazaru v Liběšicích. Na policii mi řekli, že hodně se kradlo v Teplicích v Trnovanech, kde tedy parkuji přes víkendy, ale teď se to prý přesunulo do Mostu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomik315 Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 mě fascinuje že se to tam děje v takovém měřítku a policie nic nezjistí, takovejch kamer, svědků atd, to mi neříkejte že na to až tak moc serou, připadá mi že práce policie je jen papírování o krádežích, žádné pátrání atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lexic Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Úplně přesně, daj to do pátrání a tím to končí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Postman007 Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Bohužel přesně tak... auto najdou maximálně když někde dlouho stojí pod vrstvou prachu nebo čirou náhodou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.