Přejít na obsah

modrasek

Doporučené příspěvky

Hezky to tuníš. Kola budou asi fajn, jsem zvědavý na fotky. Jen tak ze srandy jsem se díval teď na ebay.de a těch pružin je tam strašně moc. Podle čeho jsi vybíral?

Jinak sraz bude i příští týden v Malenovicích. Není to sice v okolí Brna, ale jedou tam lidi i z větší dálky a myslím, že nás tam bude dost.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem začal uvažovat, že bych to poslal k zemi o cca 3cm, ale nikdy jsem se o to podrobněji nezajímal.. takže máš HR pružiny na původních tlumičích, jo? Těch 35mm u HR je minimum? Nemůže to dělat nějakou neplechu? Vše legální? Dík za odpověď, vypadá to dobře, jsem zvědavej až tam budeš mít větší ráfky.

Odkaz ke komentáři

jj je to HR -35 mam dojem že delaji i -30 a možna i mín ale tohle je podle me ideal neplechu te nedela zatím nikde nic nedrhne neskřipe proste uplne jak origo podvozek jen o trošku tvrdší ale da se to.tlumiče zatím orgo časem se uvidí jestli bude potřeba jiny.auto ted perfekne sedí a nenaklaní se tolik v zatačkach.zatim jsem spokojen mažna dostanou trošku naprdel ložiska.udelala se geoska

kola už jsou obednany mely by dojít tak za 14dní

post-1784-1275074195_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdar kuci, tak kola vypadaji dobre, hodne podobnej styl co ma storm, takze si to dovedu predstavit, velikost jak mam ja, takze to bude vypadat dobre a protoze to mas ted uz nizko tak to bude jeste hezci nez moje :) ale ja to preziju. :P. Jeset pak vylestit lak a poresit ty interierovy veci do laku a bude to mazel jak ma bejt. A pak chip :smich: vcera sem se projel s Alessiem a super, takze ted resim chip od koho a za kolik a kdo ma jaky zkusenosti. :)

Odkaz ke komentáři

jjo cesamy jsem prodal pořidil BBS ale nakonec jsem se rozhodl že je tam nedam pač je nedostanu do techničaku a nehci kvuli pojistce jezdit když nebudou zapsany .takže ted se mlatím do hlavy proč jsem prodal ty moje a koupil ty bbsa :palec: BBS jsou na prodej a kupuju opět cesamy ale trošku jini než předtím

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...