Přejít na obsah

Moje černá Oktávka

Doporučené příspěvky

add1. OK a 32MB je kvuli galerii fora

add2. ja to chapu tak ze to bylo adresovano TOMCATOVY

add3. Tak nic jsem pouzil jen jako identifikaci postu jinak me tato slovni kombinace nijak neurazi.

Obcas je to fakt tezke odhadnout kdo to jak mysli kdyz proste neni slyset ton jakym to clovek povi. Za me se to tu rozjelo jen kvuli tomu ze TOMCAT pozapomel smajlik za jeho rypnutim Nic vic. :P

uzavreno ?

Odkaz ke komentáři
3)

Tak nic jsem si jen povzdechl, pokud to někoho uraži omlouvám se mu.Vice meně to byl stejně "duchaplný" přispěvek jako ty Vaše kde mi píšete že tu nemusím byt atd.Kbybych s tím nesohulasil, tak tam fotky třeba nechám,ale souhlasil jsem a napsal jsem ok.

Kde někdo napsal, že tu nemusíš být, pokud se Ti to nelíbí? Proběhl jsem celou debatu znova a nikde to nevidím.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Tak, mám najeto cca 92 tis a zaznamenal jsem první dvě zavady (nepočítám prasklé žárovky) ale ne nijak závažné.Vše je už opraveno.Přestal mi blikat levý blinkr v zracátku, výměna celého spodního plastu ve spodku srdcátka. A pak výměna klapky sání vzduch do motoru.Viz. foto.Možna se to jmenuje jinak.Jinak auto zatim funguje bez vážných problemů :palec:

post-1867-0-53276500-1322316114_thumb.jpg

post-1867-0-29957200-1322316455_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Tak už je tomu měsic co jsem oslavil 100 tisic naježděnych za cca 4 a třičtvrtě roku.

Během provozu se žádné zavážné poruchy nevyskytli a ty co se vyskytli jsou zde vypsané.

Jen teď je problem s navigaci že vesměs při každe jizdě hledná nějakych 20-30km satelity a pak už funguje správně!

Děkuji za super servis od Rolbaře.

post-1867-0-82860100-1341938267_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...