Kocina Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Zdravím páni, pri kúpe mojej Octavie 2 combi som dostal dve klúče, jeden úplne nový - vyzeral nikdy nepoužitý a druhý používaný denne - tlačítka vymačkané a ošúpané, plastový obal doodieraný a špinavý a mastný, očko na prívesok ulomené. Začal som pátrať ako zohnať nový klúč poprípade možnosti a opravy, po dvoch návštevách predajcu Hílek s.r.o. distributora pre Škoda mne najbližších v Holíči a v Skalici mi bolo povedané že to neni žiadny problém v Holíči chceli akurát 165€ za komplet klúč a v Skalici len 79€. Cena sa mi prirodzene nepáčila tak som hľadal ďalej aj som narazil na bazos.sk kde ponúka pán jozik z Námestova originálne klúče. Teda nie klúče ale len plastový obal, prázdny, za ceny od 6€ do 10€. Kamaráti ma prehovárali že to budú nejaké laciné náhrašky z číny a že to bude vyzerať ako z hračkárstva. Ale mňa to celkom zaujalo a tak som kontaktoval pána na uvedenom maily. Odpoved bola v krátkom čase naspäť kde mi pohotovo odpovedal na všetky otázky týkajúce sa klúču, dovozu, montáže ceny a dopravy. Tak som ho objednal za 11€ aj s poštovným. O tri dni bol balíček na pošte, na moje prekvapenie plastový obal vyzeral presne ako originál od Škody, plasty farba štruktúra povrchu, gumemné tlačítka všetko ako originál. Nakolko sa jedná len o prázdný plastový obal je potrebné premiestniť z pôvodného klúču do nového obalu veškerú elektroniku, teliesko imobilizera a planžetu. Predajca ponúka jednoduché video s návodom. Ja som to robil tak ako je na videu a bez problémov som to mal za pol hodinky hotové. Nič zložité o nieje ale človek musi byt aspon minimalne zručný. video s návodom: A pre informáciu komu by sa páčili tie silikonové puzdra na kluče, tiež som sa nechal nachytať a objednal som si biely (k farbe auta). Je to uplná hlúposť, obal sa na strane kde je vyskakovacia planžeta odhrnuje a po pár zastrčení klúčov do kapsy sa už nechce vracať naspäť a plandá ako slonie uši. Kupoval som ju cez ebay za 2,50€ takže ma to až tak nebolí, len Vás chcem upozorniť že to je uplná hluposť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 K čemu je to čtvrtý tlačítko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Je tam napsáno PANIC, nebude to nějaké panické spuštění alarmu? Vidím to poprvé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Právě že jsem to taky ještě neviděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Říjen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Tiež to vidím prvý krát... netuším, možno by som si to vedel predstaviť že idem k autu a vidím pri ňom zlodeja, keby som žena a nechcem sa s ním konfrontovať vyplaším ho na diaľku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Dnes som tam volal, lebo som si odtial objednaval 1x puzdro kluca a 1x kompletny kluc na Polo a presne toto som sa ich pytal. Sami mi nevedeli povedat naco presne to je, ale ze ked to potrebujem vediet, ze to zisti. Spominal, ze objednavku na takyto kluc pre OII mal len jednu a bolo to pre dovezenu octu z nemecka, kde majitel mal to PANIC tlacitko uplne zodrate, cize to musel dost casto pouzivat. Zevraj toto tlacitko ma viacero zahranicnych aut ako VW, mercedes a pod., ze to je u nich asi nejaka norma. No na CZ/SK to nie je potrebne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Tak to sem potom hoď. Mám auto dotažený z Německa a nemám to ani na jednom klíči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Miso objednal si cele puzdro na kluc po facelifte? lebo pred fl bol deleny no Fl je uz cely :) ale to isto vies ;) musim kupit jeden kryt aj ja nakolko mi padli kluce nestastne na beton a schytal to rovno kluc od auta. je dost dodrety a prekaza mi to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ja som objednaval kluce na Polo, ako som pisal. Na octu to zatial riesit nemusim, vsetko je to este nove. To, ze kluce na OII su do r.2007, a po r.2007 viem ;) Podelim sa so skusenostou s dodavatelom www.novykluc.sk Vcera na obed som urobil objednavku klucov, prihodil som si tam este nejake znaky, aby objednavaka bola nad 50€, vtedy je postovne zdarma. Dnes rano uz zvonila postarka a kluce som mal doma, takze v celku rychle dodanie, co som bol prijemne prekvapeny Objednaval som toto: http://www.novykluc.sk/sk/autokluce/160-vw-volkswagenpassat-polo-golf-touranbora-3-tlacidlovy-planzeta-hu66.html a http://www.novykluc.sk/sk/kluce-s-elektronikou/199-volkswagenskodaseat-3tlacitkovy-vystrelovaci-1j0-959-753-da.html ...k tomu som prihodil este znaky do klucu Skoda, VW a Alfa romeo :) Zo stareho klucu som pouzil planzetu, imobilizer a elektroniku. Prehodit to islo jednoducho, no trosku som mal problem s vybratim imobilizeru, nakolko v starom kluci bol poriadne zalepeny a kedze ma sklenene puzdro, tak som sa bal, nech ho neodpalim. Zavolal som tam a chalan bol maximalne ustretovy a poradil mi ako najlepsie vybrat ten imobilizer. Stary kluc som musel tak, ci tak cely prelomit vo zveraku, inak sa to nedalo vybrat. Sice som to sklenene puzdro imobilizeru trosku praskol, ale nastastie sa nerozpadol...to mi aj chalan hovoril, ze ked ho prasknem, este sa nic nestane, len nech ostane cely :) Nasledne som kluc cely zlozil a je pripraveny na pouzitie. Este potrebujem v klucovej sluzbe narezat planzetu na tom druhom novom kluci a sparovat ho s autom. Toto neviem ako vyriesit, asi jedine s autorizakom V celku som s tym shopom spokojny, takze mozem odporucit Fotky som nerobil, popripade mozem zajtra spravit, ak bude cas. @lumi: kludne kluc objednaj, potrebujes tento: http://www.novykluc.sk/sk/autokluce/281-skoda-kluc-novy-model-3-tlacidlovy-planzeta-hu66.html ...len podotknem, ze k tymto klucom sa nedodava znak (aspon ja som nedostal), cize ten treba tiez objednat. Znak sa automaticky dava len ku komplet klucu s elekronikou. @Mirouch76: ak to PANIC tlacitko nemas ani na jednom kluci, tak to myslim nemusis vobec riesit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ja som objednaval kluce na Polo, ako som pisal. Na octu to zatial riesit nemusim, vsetko je to este nove. To, ze kluce na OII su do r.2007, a po r.2007 viem ;) Podelim sa so skusenostou s dodavatelom www.novykluc.sk Vcera na obed som urobil objednavku klucov, prihodil som si tam este nejake znaky, aby objednavaka bola nad 50€, vtedy je postovne zdarma. Dnes rano uz zvonila postarka a kluce som mal doma, takze v celku rychle dodanie, co som bol prijemne prekvapeny Objednaval som toto: http://www.novykluc....nzeta-hu66.html a http://www.novykluc....959-753-da.html ...k tomu som prihodil este znaky do klucu Skoda, VW a Alfa romeo :) Zo stareho klucu som pouzil planzetu, imobilizer a elektroniku. Prehodit to islo jednoducho, no trosku som mal problem s vybratim imobilizeru, nakolko v starom kluci bol poriadne zalepeny a kedze ma sklenene puzdro, tak som sa bal, nech ho neodpalim. Zavolal som tam a chalan bol maximalne ustretovy a poradil mi ako najlepsie vybrat ten imobilizer. Stary kluc som musel tak, ci tak cely prelomit vo zveraku, inak sa to nedalo vybrat. Sice som to sklenene puzdro imobilizeru trosku praskol, ale nastastie sa nerozpadol...to mi aj chalan hovoril, ze ked ho prasknem, este sa nic nestane, len nech ostane cely :) Nasledne som kluc cely zlozil a je pripraveny na pouzitie. Este potrebujem v klucovej sluzbe narezat planzetu na tom druhom novom kluci a sparovat ho s autom. Toto neviem ako vyriesit, asi jedine s autorizakom KYSELINKA!!! KYSELINKA!!!! Nic nepotrebujes sparovat na novom kluci ked si prehodil tycku imma +elektroniku D.O. Treba len dat vyfrezovat planzetu podla stareho kluca. Pozri si moj navod na prerabku kluca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Prochy ja som objednaval jedno puzdro kluca, do ktoreho som prehodil imo tycku + elektroniku zo stareho, a ten funguje samozrejme normalne. Ale objednaval som este jeden kompletny kluc aj s elektronikou (1J0 959 753 DA) a ten potrebujem sparovat s autom, teda neskusal som ci funguje, ale chalan hovoril, ze je potrebne ho sparovat, co je aj myslim logicke :) Este foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Cerny Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 moje prace ,... prostě jsem se musel pochlubit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 @Mirouch76: ak to PANIC tlacitko nemas ani na jednom kluci, tak to myslim nemusis vobec riesit Jen mě zajímalo k čemu to je dobrý. Třeba by nebyl problém něco dodělat aby to fungovalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 moje prace ,... prostě jsem se musel pochlubit síce snaha sa cení,ale mne sa to nepáči ...ber to však ako môj osobný názor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Tlačidlo Panic slúži na spustenie alarmu....ukážku nájdete na tomto odkaze : http://www.youtube.com/watch?v=CpcviEzgU2E 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 No občas by se to mohlo hodit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lk52000 Odesláno Listopad 7, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2014 zdravim chlapi , mam vystrelovaci kluc novy a dost sa myka ten klb vyklopny robi to aj vam alebo je to chybny kus ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Listopad 8, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2014 Otázka do pranice, bylo by možné spasovat klíč z octavie mk3 do mk2? na ebay jsem našel jeden na prodej za cca 1300 kč, frekvence 434 MHz... Ale zbytek kompatibility je asi v kytkách co :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xdons Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 logo kluca 14 mm hlinikove z eshopu napr novykluc je take iste ako na originalnom kluci skoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.