eReSek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Tak to je rychlost, chatky už jsou plné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Vitto Jo muzes ;) a jeste jak byla chyba v matrixu tak mi tam doobjednej 2x gril.maso diiky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 princes : mas tam 3 masa eresek : rychlost jako bles no, ale neboj, mam pro tebe karavanek nebo bunbu Bcko vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 3? jaaj muzu poprosit jen 2? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Vitto, díky, beru "střechu" nad hlavou snad se to podaří a ten můj kytarista by dovezl svou zrenovovanou octavku rv.1960, má na to ještě necelé tři měsíce aby to složil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 hmm... chatky obsadené... keby niekto ale súrne chce strechu nad hlavou odporúčam toto :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Kurňa to je fofr,chatky jsou v p..... snad bude vlahá noc.Zaregistrován a už se těším!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Pivo na kopernika to jisti jeste budes litovat zes nas poznal .... nebo ze by mezimesto party ??? A dej pokoj s meziměstem! :D :asie: tak v mém případě to bude mezistátně, chjo, takže jedině videokonference s jégrem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Zivocich : sterny ma dve mistav chajde ;) Jeste nahazim asi info o okolnich penzionech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 hned po obdrzreni mailu jsem se regnul a uz mi v tom holka dela bordel. Nejdriv ze ne, ted zas ze jo! Vitto prosim prihod mi tam jeste jednu porci masa, dik a omluva za bordel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 OK V POHODE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Registrace odeslana. Snad jeste bude volna chatka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 OK V POHODE diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 kube chatky uz nejsou.... takze jako nahradnik, pripadne te nacpu do karavanu pokud budes jen ve dvou, nebo do pokoje nad restauraci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 vitto jsou jeste apartmany nad restauraci volné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 vitto ctyri sobi v registraci a tri auta... to s tema chatkama bylo teda rychle :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Vitto jak se to bude řešit, když se někdo kdo nemá objednanou noc rozhodne přespat v autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) Vitto pokud mas moznost uskladnit dva a dva do karavanu tak nas klidne rozdel. Nemusime byt vsichni pohromade. Jde nam o to nespat zase ve stanu... ;) Nebo do pokoju. Zalezi jake mas moznosti. Jedem ctyri chlapi trema autama ;) Upraveno Červen 9, 2014 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 registrováno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Údaje z registrační tabulky v pořádku, platba odeslána 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Taky v poradku,zaplaceno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 no ja to musim brat podle poradi v registracich, takze to bude dosti slozity, uz mam volny je jeden karavan a mozna chatku z patku na sobotu, tot vse.... bohuzel je vas uz asi moc na objem, co muze spat v kempu. vse je plne, jen 1-2 chatky jsou plne jen z poloviny, ale tam jeste neni doreseno zda dorazi nekdo dalsi k nim. nahradniky si pisu, takze uvidime, jestli se nekdo odhlasi kdo je nahradnik muze se podivat po okoli po pensionech trebas...to je jediny reseni, ktery umim navrhnout. pokud najdete nejaky vetsi kemp, ktery bude stejne hezky a vybaveny, tak se nebranim dat to pristi rok jinam, ale marne jsem neco zkousel hledat jiz par let. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 chystam se na celorepublikovej VW je to podle vseho o dost vetsi sraz ale maji podobne naroky co se tyce uzavreni arealu aby mezi auta nesmejdili cizi apod., polohou i ve stredu CR dam kdyztak vedet jak tam bylo a muzeme treba dat inspekci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Noo tak to je na prd... Tak to asi jisti stan nebo auto... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Pokud vím, tak VW Club se schází ve Štokách někde u Jihlavy, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Jizbice pod Blanikem - http://www.hotel-jizbice.cz/index.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 to tam okoukni, ale tech chat nevypada moc a kdyz chceme mit stany s programem venku tak nevim jak se to tam vejde, musim rici ze internetova prezentace by me o tom nepresvedcila, neni tam napsan pocet chat apod. hotelovy pokoj super, ale nevim jestli je to vhodny zase no. jako sehnat vhodny kemp, kde budou hezky chatky, dobry a cisty WC, zazemi pro nas organizatory, sportovni vyziti, hezky okoli apod, je dost tezky jak rikam. jo a zaroven to musi byt nekde rozumne ze vsech koutu republiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 z VW fora od poradetele srazu v Jizbicich: Ahoj všem včera jsem se byl mrknout na sraz Amerik kterej se konal v Jizbicích (našem kempu pro sraz). Musim říct že tam bylo mrtě aut cca 360 tak že už nemám obavu o to, že by sme se tam nevlezli Co jsem s diskuse pochopil je tam nejake vetsi parkoviste pred hotelem a betonove hriste na voljebal kde se daji parkovat moc slozene auta a pak klasika u chatek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Vito prosím te v tabulce je chyba u mne.... Zadával jsem So-Ne.... Mám tam Pa-So jinak je vše v pořádku. Opravis to? Zda jsem to napsal špatně i do objednávky tak se omlouvam za komplikace ale mám za to, ze jsem dával So-Ne. Díky za opravu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 olaf : ok platz dobry, ale hlavne aby ubytko kapacita u chatek byla dobra, nejaky stromy kvuli stinu a aby to tam bylo hezky, kazdopadne na obhlidku se tam vyrazit muze stopro ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.