Dakie Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Kam dáváte opravovat alu kola? Mám škrábnutej a koplej 1 disk a potřeboval bych ho dát opravit, nejlépe Mladá Boleslav, Liberec, Praha.. Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 10, 2012 Sdílet Odesláno Leden 10, 2012 Peťo, sice to není z tvých jmenovaných míst žádný, ale byl jsem spokojenej tady. Pan Tlapák mi dělal ty BBS-ka i ty OOOO a super ceny. www.autodisky.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 Máro, na kolik vyjde dovaření a lakování kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 11, 2012 Sdílet Odesláno Leden 11, 2012 (upraveno) Peto, Ceska lipa..Nebo pripadne praskova lakovna Manusice, delaji opravy + lakovani komaxitem...Co vim,byvala cena jednoho kola za piskovani+komax asi 490KC.. ;) Pripadne pneuservis Broulik v Lipe,jenze ten stejne nechava lakovat v Manušicích...Ale rovnaji to u nich na servisu.. Upraveno Leden 11, 2012 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Poradí mi někdo jak opravit alu ráfky abych jim víc neublížil. Mám Proteus a na v místěě kde je leštěná a zalakovaná plocha asi dostali šutrem a lak se odloupl, hliník začal korodovat a vypadá to dost hnusně. Zároveň bych chtěl i přelakovat neleštěnou část. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Vím že to není oprava alu kol ale lakování/lepení nevím přesně co to je. http://www.hyggestedet.dk/flashplayer/hyggeplayer.php?videoid=278424 Zná někdo tuhle techniku ? Docela mě to zajímá a nikde jsem to nenašel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 (upraveno) Dobrá technika, projdi nějaký motorkářský nebo čtyřkolkářský forum, řeší se to mnohem víc používá se to na helmy, plasty atd... Ale finta fň spočívá v tvrdosti svrchního vlaku jinak u nás se tomu říká vodotisk nebo hydrografika http://www.motorkari...t=153395&fid=20 http://www.wt-design.cz/system-wtp/ http://www.quadmania...?ft=4546&fid=36 jinak tady je video že se to dá udělat i doma: Upraveno Prosinec 19, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Prosinec 19, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2013 Jj uz jsem to našel :) ta hydrografika je dobra a pak nechat zalakovat a dlouho to vydrží.I ta firma co to dela v ČR tak otevřela pobočku kousek od nás takže se tam pojedu podivat. Ale díky za info Da se to udělat doma ale ta vana větší origo stoji 60-80tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 (upraveno) Kur*a drát, odřel jsem si kolo o obrubník, dopr...e práce ... mám tyto kola a odřel jsem si po obvodu na pár místech tu hranu leštěnou, co je u pneumatiky ... kde by mi to dokázali rozleštit kluci? Dalo by se to někde na počkání domluvit? Nejlíp Olomoucký kraj, maximálně Brno Upraveno Červen 8, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Kdyby jsi byl z Ústecka tak vim o maníkovi který to dělá dobře a za rozumný ceny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 nevíte o někom z okolí Ostravy, kdo opravuje alu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 V Ostravě zkus pneu Janda v Porubě ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 8, 2014 Sdílet Odesláno Červen 8, 2014 Kur*a drát, odřel jsem si kolo o obrubník, dopr...e práce ... mám tyto kola a odřel jsem si po obvodu na pár místech tu hranu leštěnou, co je u pneumatiky ... kde by mi to dokázali rozleštit kluci? Dalo by se to někde na počkání domluvit? Nejlíp Olomoucký kraj, maximálně Brno Tohle už není na rozleštění, obrousit, srovnat lem kola, případně dovařit a pak srovnat a až potom znovu rozleštit, bohužel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 18, 2014 Sdílet Odesláno Červen 18, 2014 Tááák, jsem zase spokojenej jak želva... chtěl bych poděkovat SirMike, který u Jirky ve vláknu doporučoval Pneu Vulkán v Praze-Šeberově ... oprava proběhla na jedničku s hvězdičkou. V 11 jsem jim přivezl auto a v 20:00 bylo hotovo :-) Výsledek posuďte sami 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ErikVesi Odesláno Říjen 3, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2021 Čau, snad najdu pomoc... Já si chci koupit nový alu. Kam zavítat...? Kde mě nezklamou nabídkou a kvalitou? Jde mi o origo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 3, 2021 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2021 Autorizovaný prodejce? A katalog mají všichni stejný, takže je to jedno.. maximálně můžeš smlouvat o ceně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.