marekczek Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Na STK sem zapnul xeny na furt a byl pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Jak řikaj kluci..Já s tim taky neměl nikdy jedinej problém..A ani tu pokutu bych neplatil.. :D :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Díky všem za názory a postřehy ohledně denního svícení. Zatím to mám přes Polar Fis vypnuté ( měl jsem to před tím nastaveno na 70% a Amerika = po zatažení ručky to zhaslo ) Teď jezdím na xenony a uvidíme, třeba časem znovu zapnu . . . nebo budu ukázněný řidič a nebudu "pamahače a chrániče" dráždit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 taktéž velmi povedené vozítko!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 (upraveno) Tak mám na autě první a doufám že na dlouho poslední "odřeninu" . Může za to orkán Xaver ! V pátek večer při zajíždění do garáže poryv větru s jednou polovinou vrat tak zacloumal, že nevydrželo zajištění a vrata mi práskly do blatníku :( . Není to jen odřené, ale taky mírně promáčklé :o. Co se týká opravy, tak nevím jak to vyřešit: A) nechat opravit jen to bolavé místo - vyklepat, obrousit, zatmelit, nastříkat, rozstříkat, rozleštit - jde to tak, nebo je to úplná blbost ? B ) kompletní výměna blatníku za nový kus, a kde ? ve Škodovce nebo u nějakého šikovného karosáře ? Pokud máte nějaké zkušenosti, tak napište, případně poraďte někoho opravdu šikovného v Brně a okolí, díky, M. Foto zde: na 1. fotce je to ještě s barvou z vrat, to se mi povedlo leštěnkou sundat dolů, na 2.fotce pohled na odřeninu, promáčklinu a popraskaný lak Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Máš to od Prahy relativně kousek, zajeď tam a nech si to jen vyklepnout a opravit. Jsou ty rychloopravny, které umí zázraky. Určitě bych kvůli takové prkotině neměnil kus za kus.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Ou,to nasere..Jak píše Stickler, vyhledal bych někoho jako je třeba karosář.cz a poladil to tam..Neni to tak velký, aby to nešlo vytáhnout za studena...Blbej je ale ten popraskanej lak, ale i to šikovnej lakýra zlvádne do rozstřiku.. ;) Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Tak jsem se v týdnu zastavil za likvidátorem mojí pojišťovny a ukázal mu tu "odřeninu", nafotil si, sepsal, pak konstatoval, že na výměnu blatníku to v tomto případě určitě není ( musel bych to sám požadovat a to určitě nechci ) . Bude provedena oprava a rozstřik, cena někde kolem 12 tyček , je to spočítáno pro práci a ceny v autorizovaném servisu. Je ale jedno, kde si to nechám opravit, pak předložím doklady a bude mi proplaceno. Jinak díky za názory, na stránku karosar.cz jsem se podíval, vše co tam mají na fotkách je bez poškození laku. Zkusím jim poslat fotky a uvidím co mi odpoví. Třeba by to zmákli s vymáčknutím zpět + lakováním ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Proc si to neudelas rozpoctem? By ti jeste zbylo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 14, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2013 Hele s karosar.cz jsem byl max spokojenej. A dokonce mi rikali, ze maji i dobryho lakyru. Videl jsem jeho praci a vypadalo to dobre. Jinak souhlas s Vaskem, nech to udelat rozpoctem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 16, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2013 Jak rikaji kluci,asi bych to taky nechal resit rozpoctem,na tom bys mel jen vydelat... ;) jinak co vim,tak na karosare je pena jen chvala... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Co se týká řešení škody / opravy fakturou, nebo rozpočtem, nemám zkušenosti, jezdím přes 30 let a neměl pojistnou událost Prozatím je v papírech od likvidátora napsáno fakturou, ale při sepisování mě informoval, že to můžu kdykoliv změnit a jen to dát pojišťovně vědět . Na firmu karosar.cz jsem psal dotaz a poslal jim foto již v týdnu před vánocemi, ale zatím neposlali odpověď, zkusím tam zavolat po Novém roce a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Únor 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Mám opraveno: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Včera jsem provedl výměnu motorového oleje a filtru, výměnu kabinového filtru a celkovou kontrolu vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Tak jsem se "přehoupl" přes 7o.ooo Km, cca za 4-5 let bych mohl dosáhnout na 1oo ooo Km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Libové Km a moc pěkná údržbička a oprava blatníku! Takto Ti bude Oktávka ještě moc dlouho dobře sloužit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Co bych dal za takový kilometry :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Ve středu jsem absolvoval STK + měření emisí, vše proběhlo bez závad, auto je prý jako nové, čepy a puky v pořádku, brzdy super stav, aktuálně mám najeto 72 185 km. Technikovi na STK se moc líbil Polar Fis Advanced . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Říjen 12, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2014 Taky se mi libi...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.